Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Augmenten els robatoris amb intimidació durant les Fires de Sant Narcís

La policia atribueix la majoria d'aquests robatoris a MENAs

Hi han hagut 27 casos i han detingut 15 persones

El cap de la Guàrdia Urbana, Joan Jou, i el cap dels Mossos d'Esquadra a l'àrea del Gironès, Xavier Domènech / Clara Pàmies

Girona

Els Mossos d'Esquadra de Girona atribueixen la major part dels robatoris amb intimidació i violència durant les Fires de Sant Narcís, a MENAs, Menors No Acompanyats. Hi han hagut 27 casos i han detingut 15 persones.

Diuen que el problema s'arrossega des de fa un any. Els agressors són grups de fins a 10 joves magrebins, d'entre 16 i 20 anys, que o són menors no acompanyats o ho havien estat. El que preocupa als Mossos és que han canviat el seu 'modus operandi' i ara actuen amb violència. El seu objectiu són telèfons mòbils i carteres i durant aquests dies de Fires han abordat, sobretot, nois joves. Ràdio Girona ha pogut parlar amb una víctima d'aquests dies.

Testimoni: "Em van perseguir i em van picar"

00:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000170807/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En total, segons dades de Mossos d'Esquadra, hi han hagut 27 casos de robatoris amb intimidació, respecte els 18 de l'any passat.

La policia també va detenir dissabte passat un noi de 17 anys per, pressumptament, agredir sexualment una noia de 16 anys. Segons el cap de mossos d'esquadra de l'àrea del Gironès, Xavier Domènech, la víctima i el noi es van conèixer aquella mateixa nit i es van enrotllar. Tots dos anaven beguts. Després, segons el relat de la noia, el jove la va forçar a mantenir relacions sexuals. Va ser un amic d'ella el que va avisar als Mossos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00