Sociedad
TRIBUNALS

Condemnen a presó els pares de Nàdia per estafa

L'Audiència de Lleida imposa cinc i tres anys de presó als progenitors de la petita per utilitzar la seva malaltia per lucrar-se

Els pares de Nadia, Fernando Blanco i Margarida Grau, durant el judici a l'Audiència de Lleida que ara els ha condemnat a cinc i tres anys i mig de presó, respectivament, per estafa utilitzant la seva filla per lucrar-se. / EUROPA PRESS EUROPA PRESS

Lleida

L'Audiència de Lleida condemna els pares de la nena de Figols i Alinyà, Nàdia Nerea, per estafar fent servir la malaltia de la petita.

Al pare, Fernando Blanco, el condemna a cinc anys de presó i una multa de 3.000 euros. Per la mare, Margarida Grau, tres anys any i mig de presó i una multa de 2.400 euros. En tot cas, menys dels sis anys que demanava la Fiscalia.

L'audiència considera a la sentència suficientment provat que tots dos es van enriquir amb més de 400.000 euros aprofitant la malaltia de la menor. I que van ordir un pla per obtenir un lucre patrimonial il·lícit constituïnt l'associació Nàdia Nerea.

Afegeix que durant els anys 2010-2016 van demanar diners per investigació i sufragar els elevats costos de falsos tractaments i intervencions quirúrgiques a l'estranger que mai no van existir i que, a més, van sensibilitzar nombrosos veïns a participar en les donacions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00