Sociedad

Innovapime: Solucions innovadores per a la petita i la mitjana empresa

SER Catalunya organitza una jornada per assessorar i connectar les pimes

CADENA SER

Barcelona

El nombre de petites i mitjanes empreses a Catalunya continua creixent. Segons les darreres dades de l’anuari de PIMEC, corresponents al 2016, el 99% de les empreses a Catalunya són pimes, i produeixen el 60% del PIB català. A més, donen feina al 70% dels treballadors del país.

Si bé el seu valor econòmic és indiscutible, també ho són les dificultats que sovint es troben per transcendir en el mercat. I en aquest context altament competitiu, la innovació esdevé una necessitat. Per això, SER Catalunya organitza "Innovapime: Solucions innovadores per a la petita i mitjana empresa", el proper 26 de novembre a l’Auditori AXA.

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, obrirà la jornada i, al llarg del matí, diversos experts i referents de l'àmbit empresarial es reuniran amb l’objectiu de compartir els seus coneixements i experiències en el món dels negocis.

Veus reconegudes com Pablo Foncillas (investigador i conferenciant en màrqueting i innovació comercial) Franc Ponti (professor del Departament d'Estratègia, Lideratge i Persones d'EADA, especialitzat en innovació i creativitat), Joana Sànchez (presidenta d’Inesdi Digital Business School i de Íncipy, your Digital Strategic Partner), Lorena Rienzi (reconeguda coach de directius i empresaris) o Mónica Mendoza (nomenada una de les Top 100 conferenciants a Espanya segons l'Agència d'speakers Thinking Heads i de les millors en la seva categoria, màrqueting i ventes) ajudaran els assistents a estar al dia de les últimes tendències en màrqueting, transformació digital, vendes, lideratge, creativitat, finançament, organització interna, internacionalització.

Si vols solucions pràctiques i efectives per al teu negoci o projecte, i fer interessants contactes professionals, reserva AQUÍ la teva entrada per a l’INNOVAPIME.

Consulta el programa complet de la jornada

El proper 26 de novembre, a les 8.45 h a l’Auditori AXA (Illa Diagonal). Avinguda Diagonal, 547 - Barcelona

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00