Sociedad

Objectiu: cap caravana a la Devesa

L'ajuntament vol que l'any que ve no hi hagi cap caravana instal·lada durant les Fires de Sant Narcís

Eva Palau, regidor de Fires / Ràdio Girona

Girona

Objectiu: cap caravana a la Devesa durant les Fires de Girona. Aquest any hi ha hagut 55 vehicles menys a la Devesa, però encara en queden 150. L'ajuntament vol que l'any que ve no hi hagi cap caravana instal·lada durant les Fires de Sant Narcís.

L'ajuntament ha prohibit aquest any que els firaires que viuen a menys de 25 quilòmetres de la ciutat puguin dormir en caravanes. I també han restringit l'entrada a un sol vehicle per cada parada. Amb aquestes mesures, s’han reduït fins a 148 els vehicles de la Devesa els dies de Fires.

Com a alternativa, s’ha ofert l’espai d’autocaravanes de Domeny, on han aparcat 30 vehicles aquests dies. Té capacitat per 80 caravanes, de manera que l'ajuntament vol seguir potenciant-ho. Eva Palau és la regidora encarregada de les fires.

Eva Palau: "L'objectiu és treure les caravanes de la Devesa"

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000169831/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'ajuntament està content aquest any per haver canviat l'horari d'alguns concerts de barraques per atraure el públic familiar. Les fires de Sant Narcís han acabat aquest any amb sis persones en coma etílic atesos pels serveis sanitaris.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00