Sociedad
BANCA

Crèdit Andorrà revalida el guardó de millor entitat d'Andorra en banca privada

Crèdit Andorrà ja va rebre aquest guardó l'any passat i també va ser nomenat com a Banc de l'Any d'Andorra segons The Banker

L'editor en cap de la publicació PWM, Yuri Bender; el director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital Clients de Crèdit Andorrà, Joan Ramon Mas; i el director de l'àrea de Negoci Bancari Andorra de Crèdit Andorrà, Martí Alfonso, en / Crèdit Andorrà

Andorra la Vella

Crèdit Andorrà revalida el guardó de millor entitat d'Andorra en banca privada, gràcies a les publicacions financeres del grup Financial Times, The Banker i PWM.

Aquest és un reconeixement pel pla d'acció enfocat per l'entitat a impulsar la innovació i la transformació digital en el model de negoci atorgant-li així una posició de lideratge a Andorra.

El premi es va lliurar aquest dimecres a Londres i destaca l'adaptació del banc als canvis i poder continuar sent competitiu. El jurat, a més, va valorar aquesta estratègia com una de les claus per al creixement futur del negoci i per poder donar resposta tecnològica al nou model bancari, que introdueix iniciatives com el pagament a través del telèfon mòbil o noves funcionalitats en l'e-Crèdit.

D'altra banda, també s'ha destacat el seu creixement eficient i sostingut, que aporta productes i serveis de valor afegit per al client.

Crèdit Andorrà ja va rebre aquest guardó l'any passat i també va ser nomenat com a Banc de l'Any d'Andorra segons The Banker els anys 2016 i 2017.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00