Sociedad

Una nena ferida greu a Barcelona en un atropellament múltiple

El conductor ha perdut el control del cotxe a la Travessera de Gràcia

Accident amb ferits a la Travessera de GràciaGuàrdia Urbana

Una nena de 10 anys ha quedat ferida greu i tres persones més amb lesions de diversa consideració després que un conductor hagi perdut el control del seu vehicle quan circulava per Barcelona i hagi pujat a una vorera de la Travessera de Gràcia, en la qual ha atropellat a diversos vianants.

Segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona, l'accident ha ocorregut cap a les 8:30 hores a la confluència de la Travessera de Gràcia amb Santaló i en el seu recorregut ha atropellat almenys quatre persones, i ha xocat contra diverses motos aparcades a la vorera, així com elements de la terrassa d'un local.

La nena ha estat traslladada en estat greu a l'hospital infantil de Sant Joan de Déu i les tres persones més, dues amb lesions menys greus i l'altra, lleus, també han estat traslladades a centres sanitaris pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha enviat al lloc un total de 7 ambulàncies.

Segons algunes fonts, el conductor podria haver patit una indisposició que li hauria fet perdre el control del vehicle quan circulava per la Travessera de Gràcia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00