Sociedad
BÀSQUET

Gorka Aixàs content però prudent

El president del Morabanc Andorra celebra la gran reacció de l'equip en una setmana, tot i que mostra prudència en l'objectiu de poder ser a la Copa del Rei

Gorka Aixàs / ACB PHOTO / A. MARTÍN

Andorra la Vella

L'equip ha passat de perdre quatre partits seguits a l'ACB a guanyar al Real Madrid i al Baskonia en set dies i amb una millora en el joc, sobretot en el darrer encontre davant dels bascos.

Les 25 assistències davant del que era fins al moment líder la competició demostren la capacitat de l'equip de jugar no només des de la línia exterior, sinó també buscant el tir de 2. Aixàs es mostra satisfet pel fet que l'equip hagi revertit la manca de fluïdesa en el joc. Sobre si aquesta millora pot servir per classificar-se per la competició del KO, Aixàs, vol anar partit a partit.

De la seva banda, el base Rafa Luz destaca que s'ha recuperat el bon nivell davant de dos grans equips i això els motiva molt per seguir en aquesta direcció. Assenyala que després de la derrota davant de l'Iberostar Tenerife els jugadors van mantenir una reunió per capgirar la mala dinàmica i que ha estat clau.

El MoraBanc Andorra afronta aquesta setmana dos partits molt importants. Dimecres visita la pista del Brescia on vol fer un altre pas cap al Top-16 i dissabte rebrà al Poliesportiu d'Andorra la Vella, l'Unicaja de Màlaga.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00