Sociedad
SEGURETAT VIAL

Un motorista de 43 anys perd la vida en un accident a Ansalonga

Els fets han passat a dos quarts de tres de la matinada i només s'ha vist implicada la motocicleta amb matrícula del Principat

Poble d'Ansalonga. A pocs metres ha tingut lloc el sinistre que ha costat la vida a un motorista del país de 43 anys. / Arxiu Comú d'Ordino

Andorra la Vella

Un motorista de 43 anys perd la vida en un accident a Ansalonga.

Tal com informa la policia, els fets han passat a dos quarts de tres de la matinada a la Carretera General 3 a l'avinguda de l'Hortó. Només s'ha vist implicada la motocicleta amb matrícula del Principat i els serveis d'emergència no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Els agents del Grup d'investigació d'Accidents de Trànsit estan instruint l'atestat pertinent que els permeti determinar les causes de l'accident.

Es tracta del cinquè mort a les carreteres andorranes, tots ells amb motos implicades. El 6 de gener un home de 57 anys va perdre la vida a la rotonda del túnel dels Dos Valires. El 23 de febrer van morir un pare i un fill en un accident de moto a l'avinguda de Salou. I el 20 de juny un resident portugués de 32 anys que vivia a Encamp va morir després de patir un sinistre el dia abans a la carretera de l'Obac.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00