Sociedad
25-N

El MoraBanc i Afers Socials es tornen a unir en la lluita contra la violència masclista

Segona campanya per conscienciar la ciutadania contra aquesta xacra social

El ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, i el president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, en la presentació de la campanya. / M.F. ANA

Andorra la Vella

El MoraBanc Andorra i Afers Socials es tornen a unir per conscienciar la ciutadania en la lluita contra la violència de gènere.

Es dona continuïtat a l'acció que ja es va fer l'any passat i aquest 2018 s'ha decidit posar a la venda uns braçalets amb el lema "Mai por 25-N, t'hi apuntes?".

A banda de l'aspecte conscienciador també té per objectiu recaptar diners per editar en un format de lectura fàcil el conveni del Consell d'Europa sobre la prevenció i la lluita contra la violència envers les dones. Tal com ha remarcat el ministre d’Afers Socals, Xavier Espot, d’aquesta manera es crea un nexe d’unió entre dos col·lectius vulnerables, les dones víctimes de la violència de gènere i les persones amb discapacitat, i Andorra esdevé el primer Estat signant del conveni que opta per fer una edició d'aquests característiques.

De la seva banda, el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, ha destacat el doble vessant de la venda dels braçalets en els propers partits de l’equip a casa i ha remarcat que el lema 'mai por' té moltes aplicacions, en aquest cas, que "ningú ha de tenir por a viure la seva vida".

 


 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00