Sociedad

Un home malfereix greument la seva parella amb una destral a Lleida

L'home s'ha suïcidat després i els Mossos l'han trobat penjat aquest matí a Alpicat

L'Hospital Arnau de Vilanova de LleidaACN

Lleida

Una dona de 35 anys està en estat molt greu després de ser atacada a cops de destral per la seva parella aquesta matinada a casa seva a Lleida. A l'home, també de 35 anys, l'han trobat aquest matí. S'havia penjat al municipi d'Alpicat.

L'home ha clavat diversos cops de destral a la seva parella dins de casa, l'ha deixat tancada i ha fugit amb el cotxe. La víctima ha pogut alertar a emergències amb una trucada. Ha explicat que ell l'havia agredit i que no podia sortir de casa per demanar ajut.

Una patrulla dels Mossos ha anat fins a casa seva, a la zona de Vila Montcada de Lleida, ha obert la porta per la força i s'ha trobat una escena terrible: la dona tenia talls al cap, a l'esquena, mitja orella partida i al coll. Una ambulància del SEM l'ha traslladat immediatament fins a l'Hospital Arnau de Vilanova on ha quedat ingressada. L'han hagut d'operar d'urgència per un traumatisme craneoencefàcil i el seu pronòstic és reservat segons fonts del centre.

Els Mossos han començat en paral.lel la recerca de l'home. Cap a dos quarts de 12 del migdia han rebut una alerta. Hi havia un home penjat al municipi d'Alpicat. Els agents han pogut corroborar que es tractava de la parella de la víctima, que després de l'agressió s'ha anat a suïcidar. No consta denúncies prèvies entre la parella.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00