Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

AGISSA no ha fet les invesions que havia de fer en 20 anys

Ara els ajuntament estudien reclamar els diners que no es van gastar

Ràdio Girona

Girona

Un nou informe confirma que Aigües de Girona, Salt i Sarrià no ha fet les inversions que havia de fer en 20 anys. Ara els 3 ajuntaments estudien reclamar els diners que no es van gastar.

L'alcaldessa Marta Madrenas no ha volgut donar detalls de l'informe que ha elaborat l'àrea de sostenibilitat de l'ajuntament de Girona. Ha dit, però, que tenen indicis fonamentats que l'empresa privada que forma part d'Aigües de Girona va actuar amb deslleialtat i que va amagar informació als ajuntaments. Des de fa un any aquesta empresa, investigada per suposades irregularitats, la gestionen directament els tres ajuntaments. Ara sospiten que l'empresa no va invertir en la millora de la xarxa d'aigua tot el que estava obligada a fer segons el contracte de concessió. Els tres ajuntaments ho volen tenir aclarit abans que acabi el contracte amb l'empresa el 2020, quan es plantegen municipalitzar el servei. Ho diu l'alcaldessa de Girona Marta Madrenas.

Per aclarir realment quines inversions es van fer, els tres ajuntaments també han encarregat que l'empresa -que ha està en les seves mans- faci un inventari de les instal·lacions de la xarxa de l'aigua.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00