Sociedad
BÀSQUET

Partit clau

El MoraBanc Andorra afronta un partit molt important davant del Brescia per poder seguir amb totes les opcions de ser al Top-16 de l'Eurocup

Darrer entrenament del Morabanc Andorra abans de jugar davant el Brescia. / BCA

Andorra la Vella

Queden quatre jornades que per als homes d'Ibon Navarro seran autètinques finals. Els sis equips es poden classificar per ser a la següent ronda. Ara mateix, els tricolors són tercers amb tres victòries i tres derrotes.

En l'enfrontament de la primera volta la victòria va ser per als del Principat 110-91. Avui busca la primera victòria fora de casa que pugui encarrilar la continuïtat en la competició europea. Davant tindrà un equip que en l'anterior jornada va derrotar al Mònaco a domicili i també va superar a l'Estrella Roja a casa. Navarro assenyala que el rival juga amb un punt més d'energia davant de la seva afició i espera un partit difícil.

Per a l'escorta italià del MoraBanc Andorra, Michele Vitali serà un partit especial perquè jugarà davant del seu ex equip i es tornarà a veure amb el seu germà Luca. Dliu que està agraït al Brescia pel tracte que va rebre les dues darreres temporades.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00