Sociedad
Elsa Artadi

"És una constatació: No hi ha majoria independentista per fer-ho tot"

La consellera Elsa Artadi, a l'estudi de l'"Aquí, amb Josep Cuní"CADENA SER

Barcelona

La consellera de la presidència, Elsa Artadi, admet en una entrevista a SER Catalunya que l'independentisme no té majoria al Parlament per aprovar els projectes que presenti tot i tenir 70 diputats: "Jo crec que la van perdre el 22 de març. És una constatació que no hi ha majoria independentista per fer-ho tot"

Artadi reconeix que al Govern està costant superar les diferències dels últims mesos entre els dos socis: "Tenim diferents visions i ens costa aproximar les visions. ¨És una realitat. Podem fer veure que no és així, però és així i crec que tots estem treballant per millorar això. Estem més a la vora ara que abans, però ens costa molt"

La portaveu de l’executiu també ha comentat la proposta de Carles Puigdemont de concórrer a les eleccions europees en una candidatura liderada per Oriols Junqueras i amb Anna Gabriel com a tercera de la llista: “Sempre hem estat molt clars: apostem clarament per anar junts, sobretot allà on és rellevant quedar primers”

Entrevista Elsa Artadi: "És una constatació: No hi ha majoria independentista per fer-ho tot"

41:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001416228/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00