Sociedad
MÚSICA

Love of Lesbian, Niña Pastori, Fito Páez i els Amics de les Arts, a l'Auditori

Cultura presenta la Temporada més eclèctica i plural i amplia fins a 10 els concerts amb presència destacada d'artistes del país

Presentació de la temporada 2019 de l'Auditori Nacional amb la presència de la ministra Olga Gelaber, la directora de Cultura, Montserrat Planellas, i dos dels artistes nacionals: El Pali (e) i Quim Salvat (d). / SFG SFG

Andorra la Vella

Eclèctica i plural. Així serà la nova temporada de música de l'Auditori Nacional que promou el ministeri de Cultura i que arrencarà el 2 de desembre amb el concert de Love of Lesbian.

La temporada de l'Auditori comptarà amb un total de 10 concerts, un més que l'any passat, i continuarà apostant pels artistes del país.

Per a la ministra de Cultura, Olga Gelabert, després de 4 edicions, els bons resultats avalen la continuïtat d'aquesta proposta que abasta de desembre a juny. La mitjana d'assistència ha estat del 75% i el pressupost destinat ha superat el 130.000 euros anuals.

A banda de Love of Lesbian, el cartell el completen Fito Paez (febrer), Niña Pastori (març), James Rhodes (abril), Carlos Sadness (abril), Christina Rosenvinge (maig) i Els Amics de les Arts, que clouran la temporada al juny.

Hi haurà també espai per als més menuts amb un concert específic, el de la pedagoga i musicòloga Dàmaris Gelabert, al mes de maig.

També tindran presència destacada artistes del país, en concret El Pali (gener), amb els temes del seu primer disc, i el guanyador de la darrera edició del premi Carles Sabaté, Quim Salvat (maig).

David Amat, percursionista d'El Pali, explica que els estils de "Mi plano privado", el primer treball de la formació, són molt diversos dins l'enquadrament genèric del flamenc-fusió i van des de la rumba, el pop i fins i tot el rap. El seu serà un concert exclusiu i en gran format, especial per a l'Auditori.

Quim Salvat també farà un format ampliat i exclusiu a la gira que comenarà al gener per escenaris de Catalunya. Ha assegurat que a l'Auditori presentarà la seva biografia musical, des que va començar a compondre amb 10 anys. També presentarà els temes del seu darrer treball discogràfic.

Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00