Sociedad

Troben el cadàver de l'home arrossegat per l'aigua a la Garrotxa

Els Bombers de la Generalitat han trobat sense vida a l'home que buscaven des de dijous després d'haver estat arrossegat per l'aigua quan travessava un torrent a Mieres (la Garrotxa)

A bots i barrals

A bots i barrals

Barcelona

Han trobat el cadàver a les 1.30 hores d'aquest divendres en un dispositiu de recerca en el qual han col·laborat els Mossos d'Esquadra.

L'home, de mitjana edat i nacionalitat estrangera, estava fent una excursió amb un grup d'amics en motocicleta, quan es va baixar per creuar a peu un camí al Torrent del Collet de Guixeres

Els bombers de la Generalitat han atès més de 500 serveis per problemes relacionats amb les fortes pluges.

Cadena SER

L'intens aiguat que ha descarregat aquest dijous a la capital catalana ha acusat inundacions en baixos i garatges i ha fet caure alguns arbres, cosa que ha obligat els bombers de la ciutat a fer 81 sortides d'emergència, ha informat l'ajuntament de la ciutat.

Davant la intensitat de la pluja, el consistori ha activat en fase d'Alerta el Pla d'Actuació d'Emergència Municipal per risc d'insuficiència drenant.

A bots i barrals

Alguns carrers s'han convertit aquesta tarda en petits rius davant la intensitat de la pluja, que ha anat acompanyada de fortes ràfegues de vent i una aparatosa tempesta elèctrica. A Barcelona més de 2.000 abonats estan sense subministrament elèctric i a Terrassa són un miler.

A bots i barrals

L'estació meteorològica de Castellbisbal (Vallès Occidental) ha registrat avui un rècord de precipitació en un sol dia amb 151,6 litres per metre quadrat recollits fins a les 16 hores, superant en molt el dia més plujós en els deu anys de dades d'aquesta estació.

Segons ha informat el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), fins ara el dia més plujós a Castellbisbal es va registrar el 19 d'octubre del 2017, quan van caure 84,5 litres per metre quadrat.

També ha plogut avui molt a Mas de Barberans, amb 133 litres per metre quadrat, i a la ciutat de Barcelona, l'Observatori Fabra de la qual ha recollit 111 litres, amb moments de gran intensitat, com ha registrat l'estació situada al barri del Raval, que aquesta tarda ha mesurat 23,4 litres per metre quadrat en tan sols mitja hora.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00