Sociedad

'Too Good To Go' arriba a Barcelona

Una nova aplicació permet que botigues i establiments de menjar preparat venguin el menjar que els sobra i que ara llencen

Barcelona

Nova iniciativa contra el malbaratament alimentari. L’aplicació per a mòbils ‘Too Good To Go’ arriba a Barcelona. A través d’aquesta app, botigues i establiments de menjar preparat poden vendre el menjar que els sobra i que ara llencen.

L’aplicació permet que fruiteries, peixateries, forns de pa o cadenes de menjar preparat puguin oferir, a preus molt econòmics, el menjar que els sobra i que no podran vendre l’endemà. “L’usuari escull a través de l’aplicació a quina botiga vol anar a recollir menjar i paga també a través de l’aplicació”, ha explicat a SER Catalunya el seu responsable a Barcelona, Pol Bernat.

‘Too Good To Go’ va néixer fa un parell d’anys a Dinamarca i ja l’estan fent servir cinc milions de persones arreu d’Europa. L’aplicació la van idear un grup d’amics danesos que es van escandalitzar al veure que el bufet lliure on sopaven llançava tot el menjar que els sobrava a la nit.

La majoria d’establiments adherits a aquest projecte ja donen menjar a entitats socials –són prioritàries–, i el que venen a través de ‘Too Good To Go’ és tot allò que, pel motiu, que sigui aquestes no es poden endur.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00