Sociedad

Tanca el cercle

Jordi Trias tornarà a jugar de local a la pista en la que va debutar professionalment fa 19 anys

Jordi Trias

Jordi Trias

02:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000171437/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

Jordi Trias va debutar amb la samarreta del Casademont Girona a Fontajau un 31 d'octubre de 1999, a punt de fer 19 anys, en un partit contra el Cantàbria Lobos. I dissabte a les 19h contra el Vic tornarà a experimentar aquella sensació de tenir "la pell de gallina".

Amb 38 anys i un palmarès en el que hi ha l'Eurolliga, la Lliga, la Copa i el recent ascens del Manresa a l'ACB, ha explicat que no volia emprendre segons quines aventures que l'allunyessin de la família però l'ambició, diu, es manté intacta.

"No puc dir que pujarem però millorant algunes coses es poden guanyar partits importants i estar entre els 6 primers, que és el primer pas per aspirar a pujar". Trias ve per "dominar" i "ajudar" els joves i reconeix que el paper de corcó de Marc Gasol, el president del club, ha estat clau perquè hagi decidit apostar pel projecte del Bàsquet Girona a LEB Plata.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00