Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

115 persones dormen al carrer cada dia a Girona

L'Ajuntament obrirà un nou centre d'acollida al Barri Vell amb 26 places

Cinc persones han dormit aquesta nit a la plaça Josep Pla de Girona / Ràdio Girona

Girona

L'Ajuntament de Girona té comptabilitzades al voltant de 115 persones que dormen al carrer cada dia. A més, calculen que hi ha entre 60 i 70 persones que dormen en diferents punts de la demarcació, però que no tenen controlades.

La regidoria de Drets Socials de Girona explica que el centre d'acollida la SOPA està desbordat. Per aquest motiu, i també després de veure les llargues cues que es feien l'any passat davant el centre de les Serraínes, l'ajuntament obrirà a mitjans de desembre un nou centre d'acollida per a sense sostre a l'antic centre de la Universitat Nacional d'Educació a Distàcia (UNED) al Barri Vell. Segons l'alcaldessa, Marta Madrenas, duplicarà el nombre de places.

Marta Madrenas: "El nou espai tindrà una capacitat per a 26 persones"

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000171445/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquest local estarà obert les nits des dels voltants de Nadal i fins el març. Tindrà lliteres, lavabos i també se'ls oferirà menjar. Una de les diferències respecte l'any passat és que en alguns casos si que es demanarà que s'identifiquin.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00