Sociedad
BÀSQUET

El Top-16 a tocar

El MoraBanc Andorra guanya a l'Estrella Roja (91-80) i té molt a prop la classificació per a la següent fase de l'Eurocup

Imatge del partit entre el Morabanc Andorra i l'Estrella Roja. / EFE

Andorra la Vella

Els tricolors van sumar la cinquena victòria en la competició europea capgirant el bàsquet averatge a l’equip de Belgrat. Un triomf que els deixa segons en solitari del grup A.

Els homes d’Ibon Navarro continuen invictes en aquesta segona volta i van tornar a demostrar les ganes d’assolir un dels objectius de passar a la següent ronda. La primera meitat va estar força igualada i els andorrans vivien en gran part dels triples, sobretot d’Albicy que va ser l’MVP amb 19 punts i 22 de valoració. Tot i això, al final del primer quart el marcador era de 25-20.

El segon període la tònica era la mateixa però els punts de Peperoglou servien perquè al descans marxessin amb un 46-47.

A la represa, no es començava bé però l’aparició de David Jelinek amb 16 punts i també la millora defensiva feien que l’equip fes un pas endavant. Al final del tercer quart 71-62. Amb el marcador de cara l’equip va saber mantenir les diferències que els deixen amb un peu i mig al Top-16. De fet, si guanyen en la propera jornada a la pista del Ratiopharm Ulm podrien segellar el passi.

Al final del partit, Jelinek destacava el bon treball fet en la segona meitat i deixa clar que lluitaran per quedar el més amunt possible.

El proper partit del MoraBanc Andorra serà aquest dissabte a la pista del Montakit Fuenlabrada.