Sociedad
TEATRE

Segona entrega de relats eròtics

La Cia Entrellaçats ens presenta "Sense llençols" una nova entrega de contes eròtics després de la bona acollida que va tenir la primera proposta: "Entre llençols".

Josep Salvat

Entrevista Sense llençols (27/11/2018)

11:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000055704/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

L'espectacle Sense Llençols és per a major de 18 anys, o això és el que volen plantejar d'entrada dos dels seus actors: Cristina Masdeu i Josep Maria Pinyol. Això no vol dir que siguin explícits ni passats de voltes. Tot al contrari. La segona proposta d'aquesta índole de la Cia Entrellaçats, ens regalarà una nova entrega de relats eròtics en el que tot és possible en qualsevol lloc i de qualsevol manera i això sí, sempre escrits i representats amb sensibilitat i gust literari i escènic.

La posada en escena és sòbria en atrezzo i amb una interpretació i un ritme que enganxen des del primer segon. Els personatges que hi desfilen podríem ser qualsevol de nosaltres. Són gent normal i corrent en situacions en les que la pulsió eròtica fa acte de presència i que el que ve a continuació s'haurà de veure el pròxim divendres 30 de novembre a les 21hs al Teatre Tarragona.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00