Sociedad

La Fiscalia demana 14 anys de presó per al parricida de Bellvís

El jove va matar la seva mare a ganivetades i ferir el seu germà petit quan aquest intentava defensar-la.

foto: ACN arxiu

Bellvís

La Fiscalia de Lleida demana 14 anys de presó per al jove que va matar la seva mare a ganivetades, i ferir el seu germà petit quan aquest intentava defensar-la. Va passar a Bellvís, la primavera del 2017.

I va ser arran d'una discussió. La mare va recriminar al fill gran, que ara té 24 anys, que li havia prés 5 euros de la cartera al germà petit- aleshores menor d'edat-. Segons l'escrit de Fiscalia, el noi acusat, que tenia moltes discussions amb els seus pares, la majoria de les vegades per exigir-los diners pel consum de marihuana i alcohol, va agafar un ganivet i es va dirigir a la seva mare de 49 anys clavant-li diverses punyalades, dues al cap i una a la zona del pit, causant-li la mort a causa de l'hemorràgia.

Quan el germà petit va veure a la seva mare tirada al terra, envoltada de sang, va intentar prendre-li el ganivet, rebent també ganivetades. En aquell moment, el pare no era a casa.

En el moment d'aquesta agressi, el presumpte parricida patia una esquizofrènia paranoide per l'ús d'alcohol i cànnabis, agreujada per un mal compliment terapèutic i un consum important de substàncies tòxiques. Des del dia del crim, el 7 d’abril del 2017, el noi està en presó provisional.

En el seu escrit, la Fiscalia demana 8 anys de presó per haver mort la seva mare, -per un delicte d’homicidi- i 6 per temptativa d'homicidi per l'atac al seu germà.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00