Sociedad
ESPECIAL MCHAPPY DAY

McDia solidari amb els infants

Avui volem fer ressò del McHappy Day. Un dia en el que els diners que es facin a caixa amb el menú Big Mac aniran a parar a la Fundació Infantil Ronald McDonald. Una entitat que ajuda i atén a famílies que, per exemple, es troben que han d'anar lluny de casa seva perquè els seus fills puguin rebre tractament mèdic.

McDia solidari amb els infants

McDia solidari amb els infants

Soroll Especial McHappy Day (30/11/2018)

39:06

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000055790/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Hi ha dies solidaris que ens venen assenyalats al calendari des de fa temps. El Mc Happy Day ja forma part de l’imaginari col·lectiu com un dia en el que els diners que es recaptin amb el menú Big Mac van a parar a la fundació que porta el nom de la cadena de restaurants.

Però on van a parar aquests diners?. Què se’n fa?. Avui ens hem centrar en la Casa Ronald Mc Donald de Barcelona. Es un espai en el que els pares que tenen els seus fills amb tractament i que han de marxar lluny de casa puguin trobar una llar fora de la llar.

La gerent de la Casa, Mari Carmen Toledo ens ha explicat els serveis que s’ofereixen per als adults i per als infants. Amb la responsable del Mc Donalds de la carretera de Salou de Reus hem recordat la mecànica d’aquesta jornada i també ens hem fet ressò de la modernització del restauranat.

En Ginés Sánchez, és el pare d’en Ginés. Ara ja té 11 anys però amb 3 li van detectar un tumor al cap. Van haver de marxar lluny de casa i van trobar un espai d’acollida que els va marcar. Tant que ara ja han organitzat la 5ena edició de la cursa solidària “Holla Genís”. Els diners que recapten van a parar a la casa i aquest any ja porten 15.000 euros recollits.

I hem tancat aquest especial amb Wences Sánchez de “Da Igual” autor de la cançó “Los Niños”. Un tema que va composar per la casa i que ha esdevingut l’himne d’aquest espai tant significat i tant intens.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00