Sociedad

Una dona mor després d'esperar 7 hores a Urgències de l'hospital de Palamós

L'hospital de Palamós reconeix que el temps d'espera va ser superior al normal i ho atribueix al fet que hi havia més pacients amb una urgència similar

Una façana de l'hospital de Palamós / Google

Palamós

L'hospital de Palamós reconeix que va trigar massa temps a atendre una dona de 84 anys que va morir al servei d'Urgències.

La dona -veïna de la Bisbal d'Empordà- va arribar a Urgències amb un quadre de còlics i vòmits. Va passar el 15 de novembre, segons ha avançat Ràdio Capital. La van col·locar a un box fins que un metge la pogués visitar.

Però, segons la família, va passar 7 hores esperant tot i les reiterades demandes de la filla perquè la veiés algú. Al final, aquesta dona, que tenia 84 anys, va acabar morint allà mateix. Ho ha denunciat públicament la seva filla Rosa.

Rosa: Va ser espera, espera i espera"

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000174099/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En un comunicat, l'hospital de Palamós reconeix que el temps d'espera va ser superior al normal i ho atribueix al fet que hi havia més pacients amb una urgència similar. Ara estan revisant els passos que van seguir per evitar que es repeteixi un cas similar.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00