Sociedad

"La família, l´empresa i el Barça ha estat les seves passions"

El rector de Santa Maria de Bonanova ha glosat la figura de Núñez en el seu comiat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, entrant a la parròquia de la Bonanova on s'han oficiat els funerals per Josep Lluís NúñezFC Barcelona

Barcelona

Avui es farà un minut de silenci al Camp Nou abans del partit de Copa, i el Barça també ha demanat a la UEFA de poder fer un minut de silenci contra el Tottenham aquest dimarts. El propi Bartomeu és qui ho demanarà si la petició s´encalla perquè no els acostuma a concedir la UEFA aquests minuts de silenci.

L´expresident de la Generalitat Jordi Pujol i Marta Ferrusola, Isidre Fainé, de La Caixa, Josep Antoni Duran Lleida, líder històric d´Unió Democràtica han destacat entre els representants de l´àmbit de la política i empresarial.

I també nodrida la representació esportiva amb Van Gaal, Kluivert, Gillermo Amor, i representants de l´Espanyol com Solsona i Marañón i del Madrid com Emilio Butragueño per acomiadar Núñez.

Ha quedat plena la parròquia de Santa Maria de la Bonanova. El rector ha tingut paraules amables per a Maria Lluïsa Navarro, la vídua, i els seus dos fills, Josep Lluís i Josep Maria. Ha parlat de Núñez com un “infant crescut” que tenia en la familia (Núñez i la seva dona es van casar un 26 de setembre de 1956 a Montserrat), el Barça i en l´empresa constructora familiar les seves “passions”.

En la seva homilia ha destacat que l´empresa de Núñez i Navarro, “ha bastit molts edificis, que resulten inconfusibles, i en els que s´ha tingut cura de tots els detalls en els vostres edificis”

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00