Sociedad
BÀSQUET

David Walker rep l'alta mèdica

L'aler del MoraBanc Andorra podria disputar els seus primers minuts d'aquesta temporada davant del València Basket

Ibon Navarro. / BCA

Andorra la Vella

El jugador nord-americà es va lesionar el passat 25 de setembre i encara no ha debutat a l'ACB ni tampoc a l'Eurocup. Després de gairebé tres mesos de baixa, demà ja podrà ajudar a l'equip.

Des de la setmana passada que s'entrena amb els seus companys a la pista i el tècnic Ibon Navarro ja ha deixat clar que disposarà d'alguns minuts, malgrat que no estigui al 100%. Això fa que Ladontae Henton que se li acaba el contracta aquest diumenge no continuarà.

Els valencians són novens a la taula amb cinc victòries i cinc derrotes, el mateix balanç que els andorrans que ocupen la vuitena plaça. Navarro creu que l'aturada li haurà anat bé al rival i destaca jugadors com San Emeterio, Diot o Guillem Vives. Per aquest motiu, espera la seva millor versió.

El MoraBanc Andorra és el millor equip en el rebot ofensiu fins al moment i una de les claus de l'encontre pot passar per aquí. Sobre aquesta qüestió s'ha referit John Shurna qui manifesta que la Fonteta de Sant Lluís és una pista complicada i espera un partit molt físic.

El de demà serà l'inici d'un mes i mig intens en què s'ha certificar el passi al Top-16 a l'Eurocup i intentar ser a la Copa del Rei.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00