Sociedad

250.000 euros per millorar cinc camins de ronda de la Costa Brava

Hi ha ajuntaments que diuen que arriba tard i altres, com el de Pals, reclamen inversions majors

Imatge d'arxiu d'un camí de ronda / Jordi Altesa

Girona

El govern de l'estat millorarà cinc camins de ronda de la Costa Brava que estan en males condicions. Hi ha ajuntaments que diuen que arriba tard i altres, com el de Pals, reclama inversions majors.

El Servei de Costes de l'Estat dedicarà l'any que ve una partida de 250.000 euros per millorar cinc trams de camins de ronda. Un és el passeig que connecta la platja Gran de Pals amb la platja del Grau, al nord del municipi. L'ajuntament havia demanat posar-hi plantes pròpies de la zona com tamarius per fer-lo bonic però també per assentar les dunes. És la zona de l'antiga Radio Liberty. L'alcalde Sergi Brull critica que l'espai està deteriorat.

Sergi Brull: "L'espai s'està degradant"

00:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000172623/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El subdelegat de l'estat Albert Bramon assegura que han reparat forats de les tanques dels terrenys i defensa que la partida pels camins de ronda no ha canviat.

Albert Bramon: "La reparació sempre acaba portant-se des de Costes"

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000172625/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Altres millores són als camins de ronda d'Aigua Xelida, a Palafrugell, a la Cala Montgó de l'Escala, a la platja de sa Confitera de Cadaqués i a la dels Morts de Colera.

La polèmica per la sorra de Sant Antoni

A finals d'aquest any l'estat tindrà redactat el projecte per la platja de Sant Antoni de Calonge, on en una primera fase instal·laran uns espigons perquè no desaparegui la sorra quan hi ha temporal. En una segona fase -sense data- es decidirà si cal portar sorra d'altres llocs de la Costa Brava. Aquesta decisió havia causat polèmica amb altres municipis com Tossa, motiu pel qual la subdelegació ha decidit refredar-la.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00