Sociedad
INCENDI DE LA MASSANA

Set pisos del Tiffany's encara no disposen de la cèdula d'habitabilitat

L'incendi va tenir lloc fa més de dos anys i encara hi ha propietaris que no tenen operatiu el seu habitatge

Estat en què va quedar l'edifici Tiffany's de la Massana després de l'incendi d'ara fa fos anys. / Arxiu RTVA

La Massana

Set pisos de l'edifici Tiffany's de la Massana encara no disposen de la cèdula d'habitabilitat.

L'incendi va tenir lloc fa més de dos anys i encara hi ha propietaris que no tenen operatiu el seu habitatge. Actualment, dels 75 apartaments, 50 ja estan ocupats, 18 compten amb la cèdula d'habitabilitat, tot i que encara no estan equipats per poder-hi viure. Pel que fa als set que no la tenen s'espera que a finals de l'hivern l'obtinguin.

El president de la comunitat de veïns, Pancho Lizama, ha explicat que en alguns casos les companyies d'assegurances encara no han arribat a un acord amb el propietari o aquest vol aprofitar per fer alguna reforma.

Assegura que ara tothom ja respira més tranquil després de tot aquest temps de patiment. Reconeix que ha costat molt tirar endavant la reconstrucció de l'edifici i com a president diu que ha passat per un procés d'autoaprenentatge.

Finalment, pel que fa a les demandes que es puguin presentar a nivell individual o col·lectiu, explica que no s'executaran fins que els treballs no estiguin totalment finalitzats. Serà en una reunió de propietaris on es decidirà el camí que es segeuix.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00