Sociedad
SALUT SEXUAL

La Xarxa Meri informarà les dones sobre salut reproductiva i avortament

Inclou entitats i associacions feministes d'Andorra i Catalunya i s'ha presentat avui coincidint amb el 70 aniversari de la declaració universal dels drets humans

Integrants dels col·lectius feministes d'Andorra i Catalunya presentant la Xarxa Meri de suport a les dones que vulguin informació i assessorament sobre els seus drets sexuals i reproductius. / Stop Violències

Andorra la Vella

Es posa en funcionament La Xarxa Meri, un espai de confiança per a totes les dones que vulguin informar-se i assessorar-se sobre els seus drets sexuals i reproductius, inclosa la Interrumpció Voluntària de l'Embaràs.

Aquesta iniciativa està formada per un conjunt de persones i entitats d'Andorra i Catalunya, com són l'associació Stop Violencies, l'Associació de Drets Sexuals i Reproductius, la campanya de Dret al Propi Cos i la Marea Verda de Barcelona, les quals ofereixen suport a les dones en les seves necessitats relacionades amb els drets sexuals i reproductius, des d'una vessant de sororitat. Així ho ha explicat Gabriela Riperi del col·lectiu feminista Marea Verda.

En el dia Internacional dels Drets Humans, aquesta iniciativa vol visibilitzar l'avortament i pretén ser una crida per a les persones que vegin vulnerats els seus drets sexuals i reproductius, ja que això suposa la vulneració dels drets humans. La finalitat de les entitats impulsores de la Xarxa Meri és motivar les transformacions polítiques i socials a favor de la igualtat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00