Sociedad

"L'actuació dels Mossos aquests dies és la que ha volgut el conseller. Que li demanin explicacions a ell"

El tall de l'Ap-7 a l'Ampolla per part dels CDR / Jaume Sellart EFE

Barcelona

Dures crítiques del sindicat majoritari dels Mossos contra el president Quim Torra i el Conseller d'Interior que han qüestionat la policia catalana. Antoni Castejón demana el cap de Miquel Buch i censura que dissabte es permetés als CDRs tallar l'AP7 durant 15 hores.

El portaveu sindical ha estat entrevistat a l’Aquí amb Josep Cuní.

ENTREVISTA Toni Castejón (SAP FEPOL ): “L’actuació dels Mossos aquests dies és la que ha volgut el conseller. Que li demanin explicacions a ell”

08:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001428260/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

"L'actuació que han fet els Mossos aquests dies és la que ha volgut el conseller. Que se li demanin explicacions a ell", ha sentenciat Castejón. "Des del sindicat no trobem normal que es deixi tallar una autopista durant 15 hores i per això hem fet un comunicat explicant la nostra postura", ha afegit el representant del cos policial català.

A més, Castejón no s'ha tallat i ha afirmat: "El conseller no ens representa, per això demanem la seva dimissió". El portaveu de SAP ha denunciat els fets ocorreguts el passat divendres a Girona: "un atac com el de Girona no es pot justificar i no se'ls hi pot dir manifestants, anaven encaputxats i atacaven els agents"

A més, ha afegit: "Tenim 60 mossos ferits en els fets dels últims dies tot i les proteccions que porten". Sobre la imatge d'un agent sense cas enfrontant-se als manifestants, Castejón ha assegurat: "L'agent pertanyia a la segona línia, per això no anava tan equipat. Però es va trobar amb un atac sorpresa i va decidir fer costat els seus companys".

Finalment, el sindicalista ha conclòs: "El que no pot ser és que se'ns qüestioni depèn del moment i que es tiri per terra la bona feina feta pel cos per interessos polítics".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00