Sociedad

Urpada final

El Girona perd al camp de l'Athletic a l'últim minut de penal dubtós

El VAR havia anul·lat un gol a Stuani a la primera meitat per mà

La lliga desisteix de jugar el Girona-Barça a Miami després de què el Barça se'n desdigui

Resum sonor Athletic 1 Girona 0

Resum sonor Athletic 1 Girona 0

04:47

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000175405/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Bilbao

Gorka Iraizoz va ser l'heroi del partit amb aturades de molt mèrit però no va poder sortir del 'seu' San Mamés amb l'expedient immaculat. Un penal més que dubtós de Ramalho sobre Muniain als 90' que el VAR no va desautoritzar va permetre a l'Athletic sumar la primera victòria dels últims 14 partits i va tallar la ratxa de visitant del Girona, que ha durat 10 partits.

El Girona es va defensar, va tenir alguna opció (fins i tot va arribar a marcar però el VAR va anul·lar el gol d'Stuani perquè va controlar la pilota amb la mà) però sempre va anar a remolc d'un Athletic que estrenava tècnic, Gaizka Garitano, i que, per moments, va semblar que donava per bo l'empat.

Amb la derrota, el Girona baixa fins a la novena posició i ha vist escurçada la distància amb el descens fins als 7 punts.

Miami

El partit va arrencar amb la notícia de què el Barça s'havia fet enrera en la pretensió de jugar el partit contra el Girona a Miami. El club va dir que hi havia falta de consens. Poc després va ser el Girona qui, també via comunicat, va dir que respectava la decisió blaugrana però que no renunciava a seguir col·laborant en l'expansió del futbol espanyol més enllà de les seves fronteres.

Ja amb el partit acabat, la LFP va acabar avortant el partit però no fa marxa enrera en la demanda que ha presentat contra la RFEF per oposar-s'hi. El president de la Lliga, Javier Tebas, manté que tard o d'hora s'acabarà jugant un partit als Estats Units i va confirmar que aquest pas enrera no converteix en paper mullat el conveni de 15 anys firmat amb l'empresa, Relevent Sports per impulsar-ho.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00