Sociedad
ESPORTS

Gir d'última hora a la crisi del Reus Deportiu

El club podria salvar-se si es compleix la darrera promesa de Joan Oliver, el màxim accionista, qui ha assegurat a la plantilla l'entrada d'un inversor que assumiria el deute i les nòmines endarrerides abans del parit del proper dissabte.

Els jugadors no s'ho creuen i ja han denunciat el club per poder cobrar i quedar lliures.

Reus

Els jugadors del Reus han iniciat el que es coneix com a procés abreujat, és a dir, denunciar al club per impagaments per marxar de l'entitat com a jugadors lliures sense contracte en un termini d'entre cinc i set dies, que és el temps que té la Lliga per acceptar aquesta petició.

Això deixaria al Reus gairebé sense cap jugador, suposant l'eliminació de l'equip de la competició i gairebé, també, la desaparició del club.

D’altra banda, el màxim accionista Joan Oliver va reunir-se amb els capitans de la plantilla ahir a la tarda i els hi va assegurar que està molt a prop de tancar l'entrada d'un nou inversor i que abans del partit de dissabte hauran cobrat les tres nòmines pendents.

La plantilla va perdre la confiança en la directiva fa ja diverses setmanes. De fet, Oliver va fer una promesa similar a inicis de desembre que no es va complir i ha portat a l'equip a aquesta situació. Els jugadors parlaran públicament demà divendres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00