Política
ELECCIONS GENERALS

DA marca múscul en la presentació del candidat Xavier Espot

Un miler de persones participen en l'acte de debut del cap de llista demòcrata

El candidat a cap de Govern de DA, Xavier Espot (al centre) acompanyat de les principals autoritats demòcrates com Antoni Martí, Conxtia Marsol o Vicenç Mateu, i davant un miler de persones que omplien de gom a gom el centre de congressos en l'acte de pre / T.N. ANA

Andorra la Vella

Tret de sortida oficial a la precampanya quan queden 4 mesos aproximadament per les eleccions.

DA va posar en marxa la maquinària electoral i en l'acte de presentació del candidat va marcar múscul omplint la sala gran del centre de Congressos d'Andorra la Vella. Prop d'un miler de persones van assistir a l'acte.

El mateix candidat i ministre, Xavier Espot, va reconèixer que això li envia un missatge de confiança però a l'hora de responsabilitat. Assenyala que vol "tirar endavant una campanya constructiva que arribi a tothom".

Xavier Espot assegura que farà una campanya constructiva

00:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1544690319_832733/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Espot ha apostat per "un programa inclusiu en dos eixos, l'econòmic i el social". En l'àmbit econòmic ha refermat la idea de continuar amb les grans reformes econòmiques iniciades per l'Executiu de Martí, i pel que fa a la dimensió social, ha parlat de propostes concretes com fer aflorar pisos al mercat de lloguer a través d'incentius fiscals o urbanístics. També ha parlat de la desigualtat de gènere i la necessitat de respectar "els drets de la meitat de la població, que són les dones". En aquest sentit ha parlat de fer un treball de pedagogia per no seguir tenint casos de discriminació, una feina que "comença a les escoles però que no pot acabar a les escoles".

S'ha mostat a favor de despenalitzar l'avortament però a l'hora ha reconegut que caldria modificar la constitució i no està disposat a fer-ho. La solució que proposa és no deixar desateses les dones que es trobin en situació d'un embaràs a través d'un servei públic específic que els hi doni suport mèdic, psicològic i social.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00