Sociedad
ANDORRA LA VELLA

Les parts no afectades per l'incendi dels Serradells es podrien reobrir al gener

La corporació contracta una empresa espanyola d'enginyeria perquè determini si l'estructura està en perfectes condicions

Pèrits i autoritats de la capital supervisant l'estat de l'edifici dels Serradells després de l'incendi. / Comú d'Andorra la Vella

Andorra la Vella

Les parts no afectades per l'incendi del Centre Esportiu dels Serradells es podrien reobrir al gener.

La cònsol major de la capital, Conxita Marsol, ha explicat que han contractat a una empresa espanyola d'enginyeria perquè determini si l'estructura està en perfectes condicions. Així mateix, també ha de determinar si poden mantenir la bastida que està a la façana o s'ha de desmuntar. En funció d'aquestes estudis que es preveu que puguin estar enllestits la setmana vinent es prendrà una decisió. El que sí que s'haurà de clausurar és la zona de la piscina, la més afectada per l'incendi del passat 22 de novembre.

L'adjudicació s'ha fet per un import de 58.000 euros. També s'està a l'espera dels informes definitius de la policia i els bombers per poder demanar responsabilitats.

De moment, els abonats segueixen anant a la resta de complexos esportius del país i la resta d'activitats es mantenen com fins ara a d'altres centres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00