Sociedad

SER Catalunya estrena en primícia el videoclip de Búfalo

La cançó d'en Cesc Sansalvadó que ha commogut Catalunya

Barcelona

Quan una cançó remou tantes consciències i desperta tanta tendresa és inevitable que les seves notes s'escampin ràpidament per tota la geografia. Búfalo és una cançó de vida composta per en Cesc Sansalvadó, un apassionat de la música que un bon dia va decidir presentar-se al talent show Factor X.

El càsting del jove català va desencadenar centenars de comentaris emotius a les xarxes amb la seva composició. Búfalo és una cançó de vida que amaga un llarg patiment. El títol del tema és ni més ni menys que el sobrenom del seu millor amic, en Iñaki Fernández a qui li va compondre aquesta cançó per ajudar-lo a lluitar contra el càncer. El videoclip plasma les diferents etapes per les quals va passar el seu amic; de la tristesa i la ràbia al coratge. El rodatge es va dur a terme a les mateixes instal·lacions del recinte d'Oncologia de l'Hospital de Girona on el van tractar.

Malauradament l'Iñaki va perdre la seva batalla amb només 26 anys però en Cesc ha decidit honorar la seva memòria i ajudar a tots aquells que tenen encara una possibilitat de guanyar aquesta malaltia recaptant fons per l'Associació la síndrome de Lynch. La idea és buscar la unió entre professionals de l'audiovisual i cares conegudes que hi vulguin col·laborar sense ànim de lucre. Li desitgem tota la sort del món.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00