Sociedad
BÀSQUET

El Morabanc Andorra cau davant del cuer

Els andorrans van perdre davant el Delteco Guipúscoa Basket, (76-87) i s'allunyen de la Copa del Rei

Imatge del partit entre el Morabanc Andorra i el Gipuzkoa Basket. / EFE

Andorra la Vella

Els tricolors van fer el pitjor partit de la temporada contra un rival que encara no havia guanyat a fora i que va arribar a perdre fins a 24 pilotes.

Malgrat la classificació per al Top-16 de l’Eurocup, el cert és que els andorrans han sumat tres derrotes consecutives i el més preocupant és que dissabte l’equip va desaparèixer en la segona meitat.

En els primers vint minuts, els homes d’Ibon Navarro van dominar gràcies a l’encert del tir exterior i també a les pèrdues dels bascos. La màxima diferència però no superava els deu punts i el Guipúscoa amb un Corbacho endollat no abaixava els braços en cap moment. Al descans 42-34.

A la represa, el MoraBanc Andorra va sortir adormit dels vestidors i els visitants van aprofitar per retallar distàncies, tot i que la desfeta arribava en el darrer període quan es va produir la desconnexió total amb un parcial de 15-30. Al final 76-87.

La derrota deixava cares molt llargues al vestidor. Tant Moussa Diagné com Rafa Luz deixaven clar que hi havia moltes coses a millorar i que ara mateix no es pot pensar en la Copa.

Els andorrans disputaran demà el darrer partit de la fase de grups de l’Eurocup davant del Mònaco amb l’objectiu de millorar la imatge i d’acabar segons. L’enfrontament començarà a les vuit del vespre i serà retransmès en directe pel Carrusel Andorra.