Emisoras

Buscador de emisoras

Ir

Selecciona tu emisora

SER Catalunya

En directo

Pepa Bueno

Especial desde Barcelona

Pepa Bueno

09:00h - 14:00h

ATEMPTAT A CAMBRILS

Mor la dona ingressada en estat crític a l'Hospital Joan XXIII

És l'única víctima mortal de l'atac terrorista a Cambrils

La célula de Tarragona estaba formada por retornados de Siria

Se investiga si el grupo que cometió los atentados de Barcelona y Cambrils, que tenía estrecha relaciones entre sus integrantes, contaba con alguna persona retornada desde Siria

Ana Terradillos Barcelona

SOCIETAT

Vol una mort digna

Es diu Laura Rodríguez, i té 59 anys. Viu a Miami Platja, a Mont-roig del Camp, al Baix Camp. El passat 20 de juny li van diagnosticar ELA, Esclerosis Lateral Amiotròfica, una malaltia fatal que ataca les neurones. Assegura que no li queda molt de temps de vida i que no vol passar la resta dels seus dies connectada a una màquina.

Marc Càmara Mont-roig del Camp
CAMBRILS

Cinc terroristes abatuts a Cambrils

Pretenien dur a terme un segon atemptat, després del de Barcelona. Sis persones han resultat ferides, de diversa consideració.

Redacció Cambrils
ATAC TERRORISTA

Relacionen Alcanar amb els atacs

Es treballa amb la possibilitat que els terroristes volien emprar a l’atemptat de Barcelona les bombones de butà trobades a la casa en runes d’Alcanar.

TURISME

Turisme rècord a la demarcació

Balanç a l'equador de la temporada del turisme als municipis de Tarragona, Reus, Salou, Cambrils i Vila-seca

Oleguer Domènech Tarragona / Reus / Salou / Cambrils / Vila-seca
TURISME

En marxa la polsera Visit Reus

El braçalet, una nova proposta turística, permetrà entrar a cinc espais patrimonials de la ciutat

ACAMPADA JOVE 2017

Acampada Jove, més que música

Falten 7 dies per una nova edició d'un certamen que té la música com a epicentre però hem volgut anar més enllà i saber com és la preparació d'aquest esdeveniment que aplega fins a 32.000 joves.

Núria Gebellí Montblanc
VALLS

La Festa en Pau!

El municipi de Valls se suma als municipis que han decidit un protocol de prevenció i actuació en els casos de violència masclista durant les festes. Des de floretes no desitjades fins a tocaments passant per discriminació per gènere o orientació sexual.

SOCIETAT

25 anys ajudant

Ensenyament, cultura i obra social. Aquest són els pilars sobre els quals se sustenta el sentit de ser i fer de la Fundació Privada Reddis de Reus. Es constituïa ara fa 25 anys i aprofitem l’efemèride per acostar-nos a la seva acció social.

CONTRA EL CÀNCER INFANTIL

Posa’t la Gorra

Aquest dissabte tenim una nova oportunitat per ajudar i fer costat als nens i als pares que passen per la difícil experiència del càncer infantil. Una nova oportunitat per participar en una festa que també vol trencar amb el tabú del càncer infantil.

Jordi Cartañá Tarragona
MÚSICA

Rock, ofici i festa

Amb més de 200 concerts a les esquenes, aquesta formació passa per Tarragona en la que serà una bona oportunitat per descobrir perquè “Los Aliados” per on passen triomfen i perquè estàn demostrant que el rock també és ballable més enllà de les modes.

Jordi Cartañá Tarragona
REUS 1937

Mirant al cel sota terra

Mandrilia està treballant per recrear com va viure i es va organitzar la població de Reus els primers bombardejos de la guerra civil que van arriba el 1937.

AMB LUPA

L’Escola a la Ràdio

Els alumnes de primer i segon de primària de l’escola La Salle de Reus estan aprenent com treballen els negocis i establiments del seu entorn. Avui han visitat Ràdio Reus.

REUS

Una història impressionant

El reusenc Pitu Sans, ex campió del món de Muay Thai, una art marcial mil·lenària, coordina un projecte per treure els nens orfes i abandonats de Tailàndia del carrer i donar-los una vida digna.

REUS

Fins sempre, Soler Pont

El 2 de novembre el local de la plaça Llibertat posarà punt i final a més de 40 anys de negoci. El negoci seguirà a la pastisseria de Botarell, que es va inaugurar el juny de 2013.

27-S

JxSí guanya, C's apreta

JxSí aconsegueix el 41% dels vots a la demarcació i C's multiplica per 4 el seu nombre de diputats.

VANDELLÓS I

25 anys després de l'accident

Fem un repàs sobre com es va viure l'accident nuclear més greu a l'estat espanyol 25 anys després, de la mà dels seus principals protagonistes.

PÀRQUING JAUME I

El forat de la vergonya

Tarragona s’acabarà gastant més de 30 milions d’euros en un aparcament intel•ligent que no funcionarà mai. Els tarragonins i tarragonines ho estaran pagant fins al 2040.

SER al teu iPhone
SER al teu