Emisoras

Destacadas

Buscador de emisoras

Ir

Selecciona tu emisora

SER Catalunya

En directo

Sique Rodríguez

Què t'hi jugues!

Sique Rodríguez

20:30h - 22:00h

MEDI AMBIENT

Més meduses a les platges

Els experts ho atribueixen a les condicions climàtiques i expliquen que seran episodis puntuals i de poca durada.

Eva Hidalgo Tarragona
REPORTATGE

Tarraco Viva des de dins

Els grups de reconstrucció històrica expliquen el procés de creació dels seus espectacles.

Eva Hidalgo Tarragona

PORTES OBERTES

Portes obertes a Ràdio Reus

Uns 13 socis del Casal Sant Jordi de Reus han visitat aquest dimarts les instal.lacions del carrer Ample número 44 per tal de conèixer aquest centre i les dinàmiques de treball en primera persona.

REUS

Pellicer, Carles Pellicer

Carles Pellicer passa pel Carrer Ample 44 per respondre a algunes de les principals qüestions de la ciutat de Reus. La nova facultat de medicina, la marxa o no del Reus Deportiu o si hi haurà una suma de forces de tall nacionalista de cara a les municipals.

FESTA SOLIDÀRIA

Flors Solidàries

Mas Sabater acull aquest 13 de maig la 3era Festa de les Flors. Aquest any les activitats s'encaminaran a recaptar dines per la Fundació d'Esclerosi Múltiple a Reus.

CURSA SOLIDÀRIA

Cursa contra el cancer

Aquest diumenge Reus ja acull la 6ena edició de la Cursa de la Dona de Reus. En descobrim algunes novetats i repassem els requisits indispensables per participar-hi i, sobretot, col·laborar.

CANVI CLIMÀTIC

Encara hi som a temps?

Com serà el litoral del Camp de Tarragona d'aquí 50 anys?. Quin paisatge tindrem amb el canvi climàtic?. Els britànics seguiran venint buscant sol i platja?. Què Podem fer nosaltres a títol individual per aturar el canvi climàtic?.

Jordi Cartañá Tarragona
CINEMA

Jack Queralt estrena Capa Negra

Passa pels nostres estudis aquest actor reusenc amb motiu de l'estrena de la seva nova pel.lícula. Amb ell hem parlat del film però també dels nous projectes amb els que està trebllant.

MUSICAL

Musical "Aspactaculart"

Descobrim un projecte escènic mastodòntic que arriba aquest dimecres al Teatre Bartina de Reus fet per alumnes d'inistitut i escoles de música i de dansa del municipi.

RODA D'ESCRIPTORS LOCALS

Xúlio Ricardo Trigo, "L'homenatge" Pere Mata

Amb Xulio Ricardo Trigo anem fins al Pere Mata per fer una entrevista sobre la seva novel.la, l'"Homenatge" que versa sobre els modernistes catalans. Quin millor escenari que el pavelló dels distingits?.

Jordi Cartañá Tarragona

CULTURA

REUS

La Casa Navàs
s’obre al món

Els descendents de la família Blasco Font de Rubinat cedeixen a l’empresari Xavier Martínez la gestió de l’emblemàtic edifici modernista de Reus. Fins ara només es podia visitar amb visites concertades o en dies de portes obertes museus.

SER al teu iPhone
SER al teu