Emisoras

Buscador de emisoras

Ir

Selecciona tu emisora

SER Catalunya

En directo

Hora 14 Cap de setmana

Susanna Ruiz

14:00h - 14:30h

TARRAGONA 2018

Falta un any

El 26 de juny una delegació dels Jocs visitaran Brussel·les per aconseguir diners pel pressupost operatiu.

Núria Gebellí Tarragona
REUS

El futur de les Barraques i el Pròlek de Festa Major

Les entitats que organitzen les Barraques i l'Ajuntament coincideixen en que cal canviar el model. Mentrestant neix el Pròlek, que reuneix alguns dels aspectes de les primeres barraques.

TARRAGONA

La nit que no es va dormir

Aquest dilluns fa 30 anys de l'atemptat d'ETA a l'Enpetrol de Tarragona. Va ser el 12 de juny del 1987, una nit que es va fer eterna.

Marc Càmara Tarragona
REUS

Enlairar el parc aeronàutic

L'Ajuntament i l'Aeroclub creen el Parc Aeronàutic Reus per impulsar noves empreses del sector. Actualment ja hi ha cinc companyies amb 160 treballadors a l'Aeroclub.

REUS

I la primària?

Ajuntament i Generalitat estudien incloure l'assistència primària que gestiona SAGESSA al consorci hospitalari que es farà càrrec de l'Hospital Sant Joan a partir del gener.

ESPORTS

HOQUEI

Garcia torna a casa

Jordi Garcia serà l’entrenador del Reus Deportiu la propera temporada. Fins ara havia estat al capdavant del Mortiz Vendrell, que ara haurà de buscar un altre entrenador.

Final feliç

El Reus tanca la temporada a l’Estadi amb una victòria davant el Valladolid amb els gols de Vitor i Benito.

Edu Pino Reus
Hoquei

Campions d'Europa!!

El Reus Deportiu s’imposa a l’Oliveirense a la final de la Copa d’Europa disputada a Lleida. Els gols de Marín, Casanovas i un doblet de Marc Torra han donat la victòria. (4-1)

Edu Pino Reus
VALLS

La Festa en Pau!

El municipi de Valls se suma als municipis que han decidit un protocol de prevenció i actuació en els casos de violència masclista durant les festes. Des de floretes no desitjades fins a tocaments passant per discriminació per gènere o orientació sexual.

SOCIETAT

25 anys ajudant

Ensenyament, cultura i obra social. Aquest són els pilars sobre els quals se sustenta el sentit de ser i fer de la Fundació Privada Reddis de Reus. Es constituïa ara fa 25 anys i aprofitem l’efemèride per acostar-nos a la seva acció social.

CONTRA EL CÀNCER INFANTIL

Posa’t la Gorra

Aquest dissabte tenim una nova oportunitat per ajudar i fer costat als nens i als pares que passen per la difícil experiència del càncer infantil. Una nova oportunitat per participar en una festa que també vol trencar amb el tabú del càncer infantil.

Jordi Cartañá Tarragona
MÚSICA

Rock, ofici i festa

Amb més de 200 concerts a les esquenes, aquesta formació passa per Tarragona en la que serà una bona oportunitat per descobrir perquè “Los Aliados” per on passen triomfen i perquè estàn demostrant que el rock també és ballable més enllà de les modes.

Jordi Cartañá Tarragona
REUS 1937

Mirant al cel sota terra

Mandrilia està treballant per recrear com va viure i es va organitzar la població de Reus els primers bombardejos de la guerra civil que van arriba el 1937.

MÚSICA

Passió al descobert

El fins ara porter del Reus Deportiu d'Hoquei fa tants anys que patina com toca la guitarra portuguesa i avui acompanya a la solista Elsa Casanova cantant reconeguda a Portugal.

CULTURA

CASTELLS

Any de Diada del Mercadal

Algunes de les principals colles del país participaran un any més en aquesta diada biannual que se celebra quan no hi ha Concurs.

Redacció Reus
CULTURA

Descobert el primer port industrial d'època romana a la Roca Plana

És la infraestructura pionera d'aquestes característiques a tota la Mediterrània occidental. Des d'allà es transportaven els carreus cap a Tarraco per construir els grans monuments.

Eva Hidalgo Tarragona

AMB LUPA

L’Escola a la Ràdio

Els alumnes de primer i segon de primària de l’escola La Salle de Reus estan aprenent com treballen els negocis i establiments del seu entorn. Avui han visitat Ràdio Reus.

REUS

Una història impressionant

El reusenc Pitu Sans, ex campió del món de Muay Thai, una art marcial mil·lenària, coordina un projecte per treure els nens orfes i abandonats de Tailàndia del carrer i donar-los una vida digna.

REUS

Fins sempre, Soler Pont

El 2 de novembre el local de la plaça Llibertat posarà punt i final a més de 40 anys de negoci. El negoci seguirà a la pastisseria de Botarell, que es va inaugurar el juny de 2013.

27-S

JxSí guanya, C's apreta

JxSí aconsegueix el 41% dels vots a la demarcació i C's multiplica per 4 el seu nombre de diputats.

VANDELLÓS I

25 anys després de l'accident

Fem un repàs sobre com es va viure l'accident nuclear més greu a l'estat espanyol 25 anys després, de la mà dels seus principals protagonistes.

PÀRQUING JAUME I

El forat de la vergonya

Tarragona s’acabarà gastant més de 30 milions d’euros en un aparcament intel•ligent que no funcionarà mai. Els tarragonins i tarragonines ho estaran pagant fins al 2040.

Últimas fotogalerías

EL TEMPS

EL TEMPS

Revetlla de ple estiu

Temperatures altes durant el dia i que es mantindran durant la nit. Tindrem una revetlla amb màximes al voltant dels 25ºC.

SER al teu iPhone
SER al teu