Emisoras

Buscador de emisoras

Ir

Selecciona tu emisora

SER Catalunya

En directo

Àngels Barceló

Hora 25

Àngels Barceló

22:00h - 23:30h

REUS

Punt i a part a la Capital Cultural

Balanç positiu de la Capital de la Cultura Catalana segons l'Ajuntament. 700 activitats, 160 projectes. i 200.000 espectadors. Falta veure què en quedarà i què serà la Ciutat de la Música Reus 2018.

Tarragona lluitarà per ser seu d’un organisme internacional

Un dels llegats no tangibles dels Jocs del Mediterrani podria ser la seu d’alguna fundació o associació d’àmbit mediterrani. El consistori ha copsat la necessitat d’alguns d’aquests organismes de tenir un edifici propi al sud d’Europa.

Marc Càmara Tarragona

SALOU

Cinc anys de presó per abusar sexualment de la seva neboda

La nena, de quatre anys, va explicar-ho a la seva mare. Els Mossos el van detenir ara fa un any.

Marc Càmara / ACN Tarragona

ESPORTS

Empat “in extremis”

El Reus empata davant l’Alcorcón (1-1) amb un gol de Jesús Olmo en temps de descompte.

Cadena SER Reus

El regreso de Anquela

En el primer programa del año entrevistamos a Juan Antonio Anquela, entrenador del Oviedo que visita al Huesca

Final d’any amarg

El Reus cau estrepitosament a Córdoba en el darrer partit del 2017.

Cadena SER Reus
CARNAVAL REUS 2018

La rua vol tornar al tomb de ravals

La ciutat de Reus ja es prepara per viure un nou Carnaval que aquest any celebra els 40 de la seva recuperació. Hem mirat al 1978 però també al moment present perquè des de la FRAC s'ha proposat que la rua de dissabte passi al tomb de ravals.

LITERATURA

Molt més que ballar

“Amb 100 històries sobre el ball que t’agradaria saber” aquest reusenc polifacètic ens acosta d'una manera tremendament amena a l'univers del ball. Del seu significat segons cada època i dels diferents estils i evolució.

NOVEL.LA

Buscant l'Anastàsia

Una enfermera descobreix a través d'un pacient quin pot haver estat el destí final d'Anastàsia, al filla menor del Tzar de Rússia que podria haver sobreviscut a la matança de la seva família.

PSICOLOGIA

Joves i malalties mentals

Ens ocupem d'aquest binomi amb motiu de la participació de l'Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles de Reus als premis Jóvenes y Piscosis. En parlem amb dos tècnis de l'entitat, una usuària i un especialista.

MÚSICA

Hijos de la Ópera

Carlos Ivan Borràs ens presenta "Hijos de la Ópera" un muntatge endegat per aquest tenor reusenc amb Plácido Domingo Jr. Montserrat Martí i Cecília Lavilla.

CULTURA

El valor d’un territori

Per vuitena vegada, Capçanes es converteix per unes hores en el melic del Priorat en una mostra d’Artesania que també ho és del millors productes gastronòmics i fets culturals d’aquesta comarca.

CULTURA

REUS

Bustamante al Fortuny

El concert del cantant càntabre serà un dels plats forts de la programació de la primera meitat de 2018 al Teatre Fortuny i tindrà lloc el 23 de març. Més enllà d'aquesta actuació, els reusencs podran gaudir de noms destacats, com Josep M. Pou, Clara Segura, Joel Joan o Àngel Llàcer. El preu de les entrades i abonaments serà el mateix que en la temporada 2017.

REUS

La Casa Navàs
s’obre al món

Els descendents de la família Blasco Font de Rubinat cedeixen a l’empresari Xavier Martínez la gestió de l’emblemàtic edifici modernista de Reus. Fins ara només es podia visitar amb visites concertades o en dies de portes obertes museus.

EL TEMPS

Dilluns tranquil

Vent al sud de la demarcació durant tot el dia, boires en alguns punts de l'interior fins al migdia... Per la resta moltes hores de sol i màximes a prop dels 15ºC.

SER al teu iPhone
SER al teu