Emisoras

Buscador de emisoras

Ir

Selecciona tu emisora

SER Catalunya

En directo

Mariela Rubio y Rafa Bernardo

Play Ópera

Mariela Rubio y Rafa Bernardo

18:00h - 19:00h

REUS

Llibertat amb càrrecs per la regidora de la CUP

Mariona Quadrada ha anat als jutjats a declarar com a detinguda pels Mossos d'Esquadra després d'haver plantat tres vegades a la jutgessa.

SANITAT

Metges jubilats

Tarragona tindrà 600 metges menys d'aquí a cinc anys. Són professionals que es jubilaran, i el col·legi professional alerta del panorama que quedarà si no es cobreixen aquestes places. Avisen que qui més ho patirà seran els pacients.

Eva Hidalgo Tarragona
REUS

Estudi pioner sobre el dolor crònic infantil

Es calcula que prop del 40% dels infants i adolescents en pateixen.

SOCIETAT

Puja un 14% el nº de tractaments per addicions

Segons Projecte Home, la meitat dels que s'adrecen a les seves oficines ho fan per l'alcoholisme.

Eva Hidalgo Tarragona
ECONOMIA

Incrementa un 8% la contractació temporal

En motiu del període de vacances de Setmana Santa, es preveu que se signin més de 2.000 contractes temporals en els propers dies a tota la demarcació.

Eva Hidalgo Tarragona

REUS

El sou de Pellicer i l'equip de govern, als jutjats

Admès a tràmit el recurs presentat per Ciutadans, que reclama que es compleixi la moció aprovada per ple de rebaixa de retribucions.

TEATRE

Florido Non Stop

La companyia Teat'rera porta la seva 47ena representació del Florido Pensil a l'Auditori Josep Carreras de Vila-Seca i en clau solidària. En parlem amb membres de la companyia i del Comitè de Solidaritat Òscar Romero.

VIDEOJOCS

Reus en videojoc

Descobrim com s'ha creat un videojoc ambientat al refugi antiaeri de la Patacada des del curs de creació de videojocs i audiovisual de la Casa d'Oficis de Mas Carandell.

SOCIETAT

Alumnes solidaris

Els alumnes de 4art d'ESO de l'institut Salvador Vilaseca de Reus han preparat una campanya de donació de Sang i que forma part d'un programa d'activitats per la comunitat que descobrim durant la visita als estudis de Ràdio Reus.

Jordi Cartañá Tarragona
PSICOLOGIA

Contes per aprendre i sanar

Què s'amaga darrera de la figura del llop? I del Drac? Als contes ha de morir sempre la bruixa?. Quin paper han jugat els contes que ens explicaven de petits en la formació de la nostra personalitat?.

CULTURA

Dançant amb la memòria

Fins a tres generacions de dones protagonitzen aquest espectacle creat per la reusenca Irene Benavent que ens acosta en el dia a dia d'un ofici feminitzat que s'ha perdut en el temps: les rentadores.

MÚSICA

Escola de Cracks

Aquest diumenge a la tarda, Reus viurà una trobada de grans talents que estan aprenent a cantar i a tocar la guitarra de la mà dels nostres convidats d’avui.

CULTURA

REUS

La Casa Navàs
s’obre al món

Els descendents de la família Blasco Font de Rubinat cedeixen a l’empresari Xavier Martínez la gestió de l’emblemàtic edifici modernista de Reus. Fins ara només es podia visitar amb visites concertades o en dies de portes obertes museus.

EL TEMPS

Fred i pluja

Tindrem un divendres assolellat que serà l'avantsala d'un dissabte gris, fred i plujós. Diumenge més sol però fred igual.

SER al teu iPhone
SER al teu