Emisoras

Destacadas

Buscador de emisoras

Ir

Selecciona tu emisora

SER Catalunya

En directo

Roberto Torija

Hora 25 Fin de Semana

Roberto Torija

23:00h - 23:30h

Govern

Habemus delegats

Xavier Pallarès, del PdeCat, i Òscar Peris, d'ERC, han estat nomenats avui delegats territorials a les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona.

Oriol Aymi Tarragona
CAMP DE TARRAGONA

La "Ciutat del Camp"

El regidor reusenc plantaja el Tramcamp i una nova Autoritat Metropolitana com a eixos vertebradors del nostre territori.

VIDEOS SOROLL D'ESTIU 2018

SOROLL D'ESTIU

Soroll d'Estiu a Vila-Seca

Jordi Cartañá Vila-seca
VIDEO

Soroll d'estiu a Alcover

Jordi Cartañá Alcover
SOROLL D'ESTIU

Soroll d'estiu al Vendrell

Jordi Cartañá El Vendrell
SOROLL D'ESTIU

Soroll d'Estiu a Altafulla

Jordi Cartañá Altafulla
PERET GANXET

Ràdio Reus amb el gegant del Peret Ganxet

Des d’avui mateix ja podeu passar a fer el vostre donatiu per tal que el Peret Ganxet esdevingui un gegant de la ciutat de Reus.

Redacció Reus
SOCIETAT

Un de cada quatre vehicles policials serà un dron

És la previsió que fan els Mossos d'Esquadra, que expliquen que l'ús d'aquesta nova tecnologia anirà a l'alça en els propers anys.

Eva Hidalgo Tarragona

SOROLL de Sant Pere

Especial des de la plaça del Mercadal de Reus per la festa major. Amb el periodista i pregoner Xavier Graset, l'actuació de Gertrudis, la tradició del vermut i la coca de cireres i la ruta modernista

Casal de sensacions

Visitem el Casal d'Estiu adaptat organitzat per l'Ajuntament de Reus i l'AMPA de l'Escola Alba per conèixer més a fons com gaudeixen dels mesos fora del curs escolar

Joel Reche Reus
SETMANA SANTA REUS

Nou Clavari a la Sang

Francesc Pardo es posa al capdavant de l'entitat que fa possible la Setmana Santa de Reus. Desestacionalitzem aquests dies i en parlem avui perquè el nomenament és recent i la feina que se li gira és molta.

DANÇA

Estimar la dansa

Ens visiten 5 alumnes i la professora de l'Escola de Dansa del Casal l'Espluga de Francolí que també té presència a Montblanc i Alcover. Amb la seva responsable, Jèssica Estadella, conversem sobre la filosofia de la seva escola i amb les alumnes sobre el significat i particularitats de les seves coreografies.

SANT PERE 2018

Sant Pere Peta Fort

Avui hem fet un Soroll al voltant del 29 de juny. Dia de festa grossa a Reus. Hem connectat amb el Mercadal i hem conversat amb Josep Baiges, Tro de Festa 2018 i dos membres del Ball de Cavallets que aquest any celebra els 20 anys.

SANT PERE 2018

El tomet de la gent

Dos dels creadors del Tomet de Sant Ganxet recorden amb nosaltres els orígens d'un acte participatiu que va arribar per quedar-se l'any 2014. La música i el to satíric en són alguns dels seus trets distintius.

SANT PERE 2018

Caelles Non-Stop

Montserrat Caelles, regidora de cultura de l'ajuntament de Reus, passa pels nostres estudis per fer balanç del que portem de Festa Major de Sant Pere i, sobretot, veure a venir el que queda per endavant. Hem conversat sobre barraques, el pregó, la participació del Bou al seguici...

CULTURA

REUS

La Casa Navàs
s’obre al món

Els descendents de la família Blasco Font de Rubinat cedeixen a l’empresari Xavier Martínez la gestió de l’emblemàtic edifici modernista de Reus. Fins ara només es podia visitar amb visites concertades o en dies de portes obertes museus.

SER al teu iPhone
SER al teu