Últimas noticias Hemeroteca
 • TARRAGONA

  L'associació Joventut Multiicultural Musulmana assegura que una alumna no pot fer les pràctiques de Formació Professional perquè duu mocador al cap. Ensenyament, per la seva banda, ho nega i assegura que s'estan buscant alternatives.

 • SER CATALUNYA

  El divendres 9 de novembre el programa "Aquí Cuní" es va emetre des de Ràdio Reus, donant altaveu al territori i als agents socials i econòmics del Camp de Tarragona.

Soroll Camp de Tarragona

El magazine dels migdies de la Cadena SER

 • PSICOLOGIA

  Rafael Santandreu passa pels nostres estudis el dia abans de la seva intervenció al primer Congreso Motivación al Palau Firal de Tarragona. Amb ell repassem les principals idees del seu nou llibre.

 • FIL DE CONVERSA

  Jordi Batall de Batall Produccions i Daniel Villanueva de l'Escola de Cinema de Reus ens expliquen com es tira endavant una productora cultural al Camp de Tarragona i no es mor en l'intent.

 • FIL DE CONVERSA

  Avui volem posar el focus de reflexió sobre una modalitat cada cop més creixent als municipis i que permet que els ciutadans tinguin veu i vot més enllà dels comicis municipals: els pressupostos participatius. Són útils?. Servirien per a grans temes com és l'urbanisme. En parlem amb dues regidores d'ajuntaments diferents.

 • SOCIETAT

  La nostra cuina té atractiu turístic?. Cap on va la cuina actual? Torna la cuina d'abans?. Amb motiu del VIII Sopar les Estrelles en parlem amb dos estrelles Michelin i un cuiner emergent.

 • CULTURA

  Els teatres de la ciutat es conjuren per acollir la 12ena edició del Teatre Màgic, un festival únic a europa perquè aconsegueix omplir el calendari de novembre amb tota mena de proposte i disciplines d'aquesta art escènica.

 • DESENVOLUPAMENT PERSONAL

  Descobrim com i de quina manera la música influeix positivament en els infants i també en nadons a través d'un curs de música pioner a Catalunya però veterà a l'estat espanyol.

 • SALUT MENTAL

  L'Angel i el Jorge són dues persones que tenen un trastorn mental. Al fil de conversa d'avui ens expliquen quan i com els ho van detectar i què és conviure amb aquest tipus de malaltia. També ens expliquen que podem fer per ajudar-los a trencar l'estigma de les malalties mentals.

 • CONCURS DE CASTELLS

  Amb Francesc Domenech, Joan Ciurana i Joel Reche felicitem al cap de la Colla Vella de Valls i analitzem la XXVIIena edició del concurs en el que els Castellers de Vilafranca han perdut l'hegemonia.

 • UNIVERSITAT

  Ens visita María José Figueras, rectora de la Universitat Rovira i Virgili - URV. Amb ella fem balanç d'inici de curs i ens interessem pel futur del centre d'educació, medicina o també pels màsters i postgraus.

 • SOCIETAT

  L'advocat Tarragoní Joan Andreu Reverter ha aconseguit sentències favorables per als seus clients que es van veure entrampats als casos d'estafa del Banco Popular. Amb ell en repassem els orígens i el perquè d'aquests casos i ens ajuda a comprendre com aquest banc es va acabar venent per un euro.

Últimas Noticias

Catalunya