Deixa'm tastar

  • Els Mossos han detingut un menor tutelat per la Generalitat per presumptes abusos sexuals contra una nena de 10 anys en un alberg de la Generalitat a Coma-ruga, al Vendrell. Les instal·lacions acullen menors estrangers desemparats com a mesura d'emergència. I aquest jove va coincidir amb un grup de turistes que hi passaven uns dies de colònies.

  • El nou decret de menjador que Ensenyament ha començat a negociar amb pares i empreses del sector obligarà a totes les escoles a tenir una comissió de menjador, en la que necessàriament participaran les famílies. I serà aquesta comissió qui decideixi qui presta un servei que, per primera vegada, es defineix com a part del projecte educatiu del centre.

  • El diumenge 23 de setembre més de 7 hores de música sense descans a l’Avinguda Reina Maria Cristina. La festa començarà amb Cadena Dial fent pujar a l’escenari el pop vitalista de Filippo Landini i el pop rock elèctric de Sidecars,. i continuarà amb el Concert 25è aniversari d’M80 Radio protagonitzat per l’energia de Celtas Cortos. I cap a la mitjanit, LOS40 Pop La Mercè faran vibrar el públic amb el folk-rock de Projecte Mut i la música festiva de La Pegatina. Fi de festa a càrrec de LOS40 live sessions amb els millors èxits de l'emissora musical líder.