Sociedad
SUCCESSOS

Detingut un home de 36 anys per cometre un delicte sexual

La detenció s'ha produït aquest cap de setmana després que l'hospital activés el codi lila

Un vehicle del cos de policia / Andorra Policia

Detingut per cometre un delicte sexual.

La policia va arrestar aquest cap de setmana, un home de 36, acusat de cometre un delicte contra la llibertat sexual, després que l'Hospital activés el codi lila quan s'hi va presentar la víctima. Va ser aleshores que van engegar la investigació i, quan ja de nit es dirigien a practicar l'arrest, va coincidir en el moment que els amics de la víctima l'havien reconegut i intentaven impedir que agafés el seu vehicle, però ell va arrencar i en va fer caure alguns. Immediatament va ser controlat i arrestat.

El balanç de detencions també informa de la d'un jove de 21 anys per agredir el seu padrastre, i la d'una dona de 50 anys qui conduïa contra direcció. Un cop controlada es va mostrar agressiva i bufava malament a la prova d'alcoholèmia, i quan ja estava l'interior del cotxe patrulla, continuava insultava els agents i colpejava amb el peu la mampara de protecció. Va ser aleshores quan un d'ells es va asseure al seu costat i va rebre una puntada de peu a la cara, causant-li una ferida. Finalment, ja a comissaria va donar positiu amb 0,60 grams per litre de sang al test d'alcoholèmia.

Precisament per donar positiu van detenir dues persones, una de les quals va patir un accident amb danys materials i va intentar fugir.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00