Economia y negocios

L'alcalde de Reus acusa l'exalcalde, Lluis Miquel Pérez, de malversació de fons públics

Carles Pellicer ha afirmat que portarà al Tribunal de Comptes al cas de pagaments irregulars del holding Innova i afegeix a la llista de noms a investigar el de l'exalcalde del municipi

En una conferència de premsa l'alcalde de Reus ha afirmat que, el quantiós sou que el holding Innova va pagar a l'exdirector del Catsalut, Carles Manté, no ha estat l'únic que s'ha pagat de forma injustificada

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha explicat en roda de premsa aquesta tarda que el quantiós sou que el holding Innova va pagar a l'exdirector del Catsalut, Carles Manté, no ha estat l'únic que s'ha pagat de forma injustificada.

Pellicer, acaba de revelar que almenys hi ha constància d'una altre persona que també va facturar treballs que mai va fer i els ha cobrat. Tot plegat, sumat un cas i un altre, per valor d'un milió d'euros en menys de 4 anys.

Más información

L'alcalde ha explicat que presentarà una denuncia al Tribunal de Comptes perquè ho investigui tot plegat. En concret, Carles Pellicer ha dit que denunciaran Josep Prat, actual president del Servei Català de la Salut i expresident d'Innova, per les factures sense jusificar que es van pagar a l'anterior president del holding, Carles Manté per valor de 800.000 ¤. A més, Pellicer ha explicat que també han trobat factures per valor de 387.000 euros pagades a l'arquitecte, Jorge Batesteza, per la supervisió de les obres de construcció d'un hospital a Reus. El cas és, però, que mai no es va veure l'arquitecte per la ciutat.

Però l'alcalde de Reus ha anat més enllà i ha anunciat que també portarà al Tribunal de Comptes l'exalcalde, Lluís Miquel Pérez, sota acusació de malversació de fons públics com a màxim responsable del municipi durant l'etapa en la que es van produir aquests pagaments irregulars en el consorci Innova.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00