Sociedad

Cas INNOVA: la fiscalia investiga més irregularitats

Novetats en el cas INNOVA, de Reus. Uns documents que han aparegut arran l'acomiadament d'un treballador d'aquest holding d'empreses, han posat al descobert presumptes irregularitats que la Fiscalia està estudiant.

INNOVA hauria ubicat un centre residencial de menors en uns pisos propietat d'un dels seus assessors. El contracte de lloguer, amb una durada de 10 anys, comportava uns ingressos de 165mil euros, per a l'assessor. La fiscal estudia si hi ha hagut tràfic d'influències.

INNOVA va decidir ubicar a Reus un centre residencial per a menors. Per a posar-hi la seu va escollir dos habitatges propietat de Construccions i Rehabilitacions Solana, una empresa familiar dirigida per pare i fill. El fill treballa subcontractat per INNOVA.

Más información

Segons el contracte, al que ha tingut accés la Cadena SER, ambdues parts van signar a l'abril del 2010 un arrendament per valor de 1.375 euros al mes durant 10 anys: és a dir, 165MIL euros. El contracte el signen Solana pare i Enric Agustí, com a representant d'una fundació que pertany al holding d'empreses controlades per INNOVA. També contemplava l'opció de compra dels pisos per un preu de 800.000 euros.

La Fiscalia de Reus estaria estudiant si existeix algun delicte en aquesta i d'altres adjudicacions fetes per INNOVA en els darrers anys. De fet, les bases d'INNOVA marquen que si una adjudicació supera els 120.000 euros,com és el cas, cal fer un concurs públic.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00