Salud y bienestar

La Generalitat aixeca les restriccions, menys el tancament de l'oci nocturn

Jaume Collboni, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, creu que "és un error que no s'aixequi la prohibició de l'oci nocturn, el gran damnificat de les restriccions. Això suposa el risc que tornin els botellots descontrolats"

ENTREVISTA Jaume Collboni (primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona)

07:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1643101952_441762/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

A partir de divendres totes les restriccions s’aixequen menys el tancament de l’oci nocturn. Segons ha confirmat SER Catalunya, entre d'altres coses, es passa a recomanar que les taules no passin de 10 persones.

El passaport covid no es retirarà fins que no ho digui la comissió d’experts.

Fires i congressos també deixen de ser telemàtics, amb la vista posada al Mobile World Congress, que s'ha de celebrar a Barcelona entre el 28 de febrer i el 3 de març.

Tot això ho aprovarà el govern català en reunió telemàtica, perquè el seu president, Pere Aragonès, es troba confinat en haver resultat positiu un integrant del seu nucli familiar.

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha parlat de l'aixecament de restriccions a l'Aquí amb Josep Cuní i ha advertit que "és un error que no s'elimini la prohibició de l'oci nocturn, el gran damnificat de les restriccions. Això suposa el risc que tornin els botellots descontrolats" Collboni considera que "el toc de queda va ser sobrer"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00