La Graderia Andorra
Baloncesto

Víctor Arteaga assegura que tots els jugadors han fet un pas endavant per tornar a guanyar

El MoraBanc Andorra tindrà dos partits a casa aquesta setmana. Dimecres rebrà l'Hamburg Towers (20 hores) en partit d'Eurocup i dissabte al Joventut de Badalona (20.45 hores) en partit de la Lliga Endesa

GRAF8990. MADRID, 30/01/2022.- Los jugadores del Morabanc Andorra celebran su victoria ante el Real Madrid en el partido de Liga Endesa que se disputa este domingo en el Wizink Center. EFE/ Kiko Huesca / Kiko Huesca EFE

Andorra

El pivot del MoraBanc Andorra diu que la victòria a domicili davant el Real Madrid suposa una dosi d'optimisme per tal de seguir pel bon camí, un cop trencada la ratxa de set derrotes seguides entre ACB i Eurocup. És la segona victòria de l'equip amb David Eudal a la banqueta, que els ha permès agafar una mica d'aire en la competició domèstica.

Sobre el què ha canviat en una setmana, diu que els jugadors s'han donat compte que havien de fer un pas endavant per revertir la mala dinàmica de resultats i tenint en compte també els lesionats. Són declaracions al programa d'aquesta casa La Graderia.

També ha parlat de David Eudal com a primer entrenador de l'equip. Destaca la llibertat que el tècnic andorrà els hi dona als jugadors i això, de moment, està donant els seus fruits. Espera que els propers partits, les victòries segueixin arribant.

El MoraBanc Andorra tindrà dos partits a casa aquesta setmana. Dimecres rebrà l'Hamburg Towers (20 hores) en partit d'Eurocup i dissabte al Joventut de Badalona (20.45 hores) en partit de la Lliga Endesa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00