Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Keita Balde: "Senegal necessitava una Copa d'Àfrica"

Al 'Què t'hi jugues!' felicitem el davanter d'Arbúcies que acaba de proclamar-se campió de la Copa Àfrica

Keita Balde: "Senegal necessitava una Copa d'Àfrica"

17:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1644932398054/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Fa unes dies Senegal es va proclamar campió de la Copa d'Àfrica després d'imposar-se a Egipte a la final de la competició i avui al 'Què t'hi Jugues!' hem felicitat a un dels campions, el davanter d'Arbúcies Keita Baldé, criat a la Masia. "Jugadors com jo, que fa molts anys que estem a la selecció, sabem què significa aquesta Copa pel país", ha destacat Baldé a SER Catalunya.

Senegal mai havia guanyat aquesta competició, tot i que abans d'aquesta edició de la Copa d'Àfrica havia arribat a dues finals. "Al 2019 vam jugar a Egipte i vam perdre la final contra Algèria, i quan ens van rebre al Senegal semblava que érem els campions. Jo ja li deia a Koulibally, imagina't si guanyem", ha explicat i ha afegit que "és una Copa que el país necessitava feia molts anys. Tenim molt mèrit per haver-ho aconseguit".

Keita Baldé ha analitzat el rendiment d'un dels seus companys de selecció, Sadio Mané. "Mané és una persona increïble i molt tranquil·la. Tenim una molt bona relació des de fa molts anys", ha explicat i ha reivindicat que el futbolista senegalès no ha tingut el reconeixement que mereix. "Crec que no ha tingut el reconeixement que es mereix. Hi ha coses que no s'entenen. No vull entrar en temes del color de pell, però no tinc una altra raó", ha afirmat a SER Catalunya.

Un dels jugadors amb els quals Keita Baldé té més relació és amb el porter del Chelsea Édouard Mendy. "Estem sempre en contacte i som bons amics. El seu darrer any ha estat impressionant", ha destacat. El seu company de selecció ha estat més reconegut que Mané durant el darrer any. "Mendy ha guanyat el millor porter del The Best, s'ho mereixia", ha dit Baldé.

Finalment, aprofitant que el capità de la selecció del Senegal és Koulibaly, Baldé ha parlat del seu moment de forma abans que jugui contra el FC Barcelona en partit d'Europa League. "El veig en un moment de forma increïble. Li treu la pilota a tothom, està com un lleó", ha destacat Baldé.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00