La Graderia Andorra
Baloncesto

Le selecció de bàsquet ja coneix els rivals

Intentarà defensar la medalla de plata en l'Europeu dels Petits Estats

Le selecció de bàsquet ja coneix els rivals per intentar defensar la medalla de plata en l'Europeu dels Petits Estats. / Amics del Bàsquet

Andorra

Els homes de David Eudald han quedat enquadrats en el grup A on s'enfrontarà a Malta, que exercirà d'amfitriona, i l'Azerbaidjan; el grup B estarà format per Armènia, San Marino i Gibraltar. Els partits seran del 28 de juny al 3 de juliol.

El director tècnic de la Federació Andorrana de Bàsquet, Jaume Tomàs, no descarta poder aconseguir la mateixa gesta que l'any passat. Diu que, primer cal veure quin rostre presenta cada combinat.

Quant a la selecció femenina, el campionat es disputarà en les mateixes dates però a Xipre. Les rivals seran l'amfitriona, Kosovo, Noruega i Malta.

En el cas de la categoria U18, el combinat masculí viatjarà a San Marino del 24 al 31 de juliol per veure's les cares amb Albània, Montenegro, San Marino i Malta. El Principat serà el país organitzador de la competició en categoria femenina on Andorra es veurà les cares amb Albània i Malta.

Finalment, en sub-16 masculí, la selecció andorrana viatjarà a Kosovo per jugarà davant Gibraltar, Moldàvia i Armènia. En dones, Andorra lluitarà davant Albània i Malta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00