Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Bruscolotti: "Trobo a faltar moltíssim Maradona"

De la mà del Joan Tejedor, al 'Què t'hi jugues!' visitem la casa de Giuseppe Bruscolotti, capità del millor Nàpols de la història

Bruscolotti: "Trobo a faltar moltíssim Maradona"

08:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1645708813669/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Nàpols

Aquest matí Joan Tejedor ha visitat al seu domicili a Itàlia Giuseppe Bruscolotti, el capità del millor Nàpols de la història. Amb ell hem analitzat el Nàpols-Barça d'aquesta nit a l'Europa League i la situació que estan vivint els dos equips. "És un partit molt obert, són dos equips que volen jugar. En aquest moment veig favorit el Barça, perquè ja ha aconseguit fer un bon equip i la majoria estan bé. Però segur que veurem un gran partit", ha assegurat Bruscolotti.

Bruscolotti ha donat una gran importància al procés de construcció d'un equip fins a arribar a ser un projecte sòlid i exitós, recordant la seva època amb Maradona al Nàpols. "Els equips s'han de construir sobre una base sòlida durant els anys. I quan arriba al seu punt màxim ha de guanyar, com quan nosaltres vam guanyar el primer Scudetto amb Diego: Després de tres o quatre anys construint vam aconseguir-ho", ha recordat, i ha assenyalat que al Nàpols del present falten jugadors amb caràcter que guiïn l'equip. "Francament, al camp no veig jugadors que dirigeixin els companys. L'equip no ha estat preparat per tancar tot el cicle necessari per guanyar un campionat", ha opinat Bruscolotti al 'Què t'hi Jugues!'.

D'altra banda, Bruscolotti ha recordat el Nàpols dels seus temps, on va coincidir amb Maradona, Careca o Carnevale, entre d'altres. "Era un equip mentalment molt fort a nivell de caràcter, a més de ser molt bons com a futbolistes. Després, Maradona era la cirereta del pastís, però el pastís ja era bo de per sí", ha recordat, i ha explicat també com va cedir la capitania a Maradona: "Li vaig dir: et dono el braçal de capità perquè et veig molt capacitat per portar-lo. I per la nostra amistat crec que és just que siguis tu el que porti aquest equip a guanyar la lliga. I va ser molt bonic, perquè en aquell moment va riure i va dir: no te n'oblidis: abans que et retiris la guanyarem. I la vam guanyar". Finalment, Bruscolotti ha valorat la situació del Barça després de la sortida de Messi, elogiant la formació de joves a La Masia. "El Barça ha creat unes bases perquè té una política de com formar els joves", ha destacat, i ha afegit que "el club ha de tenir una planificació per poder fer el que ha fet el Barça ara que ha perdut a Messi: començar a treballar amb els joves i que vagin creixent per crear un equip pel futur".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00