Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

"Ens costa trobar ajudes de les institucions i tenir pistes disponibles"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem de la situació de l'Handbol Poblenou amb el seu portaveu Joan Cornella

"Ens costa trobar ajudes de les institucions i tenir pistes disponibles"

09:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1645797560597/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Joan Cornella, portaveu de l'handbol Poble Nou, per parlar sobre la situació del club i les problemàtiques que tenen els clubs de barri de Barcelona per trobar pistes lliures. "Hi ha una saturació molt alta de pistes a Barcelona i el problema és que cada cop tenim més equips de diferents edats", ha explicat Joan Cornella a SER Catalunya.

També ens ha esmentat la situació financera del club, ja que un 40% del pressupost total de l'Handbol Poble Nou acaba destinant-se al lloguer de pistes i, a més a més, ha explicat que sense les inversions de patrocinadors, la situació del club seria insostenible. "El tema dels patrocinadors és vital. El nostre pressupost total és de 75.000€ i només un 1% prové d'ajudes públiques. Sense l'ajut de patrocinadors i les quotes dels nanos no podríem sostenir-nos", ha afirmat. Els esports minoritaris a Catalunya necessiten que les institucions de barri recolzin més els projectes i ara que comencen a fer noves categories i federar equips serà transcendental.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad