Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Baloncesto

Laia Flores: "A un partit podem guanyar a qualsevol"

La base de l'Uni Girona s'estrena en una fase final de Copa aquest divendres contra Estudiantes (18:30)

Laia Flores a Fontajau.

Laia Flores a Fontajau. / Berta Artigas Fontàs

Girona

La base mataronina Laia Flores ha estat campiona d'Europa en gairebé totes les categories inferiors, ha jugat quatre anys als Estats Units, porta més de 80 partits a la Lliga Femenina però aquesta serà la seva primera fase final de Copa. "Aquest any està sent el meu primer cop de moltes coses", explica en una entrevista a l'#AquiGirona i admet que el del K.O. "és un dels trofeus més complicats però més bonic a la vegada" de jugar.

Es torna a jugar a València, on l'any passat l'Spar Girona va aixecar el títol. Aquesta vegada, però, serà amb el pavelló ple i això pot marcar una hipotètica semifinal contra les amfitriones i finalistes de l'anterior edició. Abans caldrà derrotar Movistar Estudiantes. Sobre el paper no hauria de ser obstacle per a l'Uni -que ja l'ha guanyat aquesta temporada- si no fos que la Copa és el trofeu de les sorpreses.

L'Uni Girona no és el principal favorit. A part d'un teòric encreuament amb València a semifinals, a l'altre costat del quadre hi ha Perfumerías Avenida, que l'acaba d'eliminar de l'Eurolliga. Amb tot, Flores adverteix: "si estem unides, a un partit podem guanyar a qualsevol".

En l'estrena -un divendres a les 18:30- és difícil que hi hagi els 300 abonats que, segons l'Uni, han comprat el bitllet per anar a la Copa però Flores no té cap queixa de la seva nova afició. "És exemplar" i "la manera com es viu el bàsquet a Girona" és un dels factors que li fa dir que la temporada "està sent espectacular". Escolta l'entrevista sencera.

Laia Flores, jugadora de l'Uni Girona

07:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000027432/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00