Sociedad

Blackpier aposta ara pels vestits de nuvi i l'atenció presencial

Després de 10 anys d'irrompre al mercat amb una idea innovadora llavors, la sastreria masculina on-line, l'empresa lleidatana redirigeix el projecte, es focalitza en el sector nuvis i aposta per créixer off line

Joel Joli, soci fundador de Blackpier, durant l'entrevista a l'Empresaris de l'Aquí Lleida de Ràdio Lleida.

Lleida

Entrevista a l'Empresaris de l'"Aquí Lleida" de Ràdio Lleida a un dels socis fundadors de Blackpier, Joel Joli, amb qui abordem els alts-i-baixos del sector de la sastreria masculina arran de la pandèmia on la manca d'esdeveniments, bodes, congressos i fires van afectar greument empreses com aquesta, dedicada a la confecció de vestits d'home a mida. Nascuda al 2012 com la primera empresa a l'estat espanyol en oferir vestits d'home a mida on-line, ara es redirigeix cap a tot el contrari, l'off line, és a dir, l'atenció presencial en botiga. Al 2016 van obrir la seva primera botiga física al carrer Alcalde Costa, després en van venir més a Barcelona, Alacant, Andorra ... i el projecte de futur és créixer en aquest sector i ser un referent en sastreria masculina moderna. Asseguren que van més enllà del blau i el gris, i dels teixits clàssics. El sector de les bodes els permet la creativitat i l'expansió.

EMPRESARIS.El sector de la sastreria masculina. El cas de Blackpier.

13:47

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000030253/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad