Sociedad

Un Sant Jordi esponjat

Les aglomeracions a les Rambles de Barcelona passaran a la història

Sant Jordi a les Rambles de Barcelona / ACN

Barcelona

Aquest Sant Jordi serà més esponjat que mai. Hi haurà grans espais acotats i senyalitzats, no només a Barcelona amb la nova superilla literària del Passeig de Gràcia, sinó també a altres municipis. El sector del llibre espera arribar, "com a mínim", als 22 milions que va facturar abans de la pandèmia.

A més de la superilla de l'Eixample on tallaran carrers per guanyar espai, la capital tindrà 12 santjordis més a 7 districtes, amb rècord de parades: 300. Les típiques aglomeracions de la Rambla passaran definitivament a la història. Un model d'esponjament que també faran seu ciutats com Girona, Lleida, Mataró, Terrassa o Badalona.

El proper 23 d'abril cau en dissabte i això jugarà a favor. Carme Ferrer, presidenta del Gremi de Llibreters, diu que "en ser cap de setmana tenim una sort molt gran. Pensem que els llocs de platja i de muntanya sortiran guanyant perquè molta gent anirà d'un cantó a l'altre".

També confien que les vendes s'assembin a les d'abans de la pandèmia. Patrici Tixis, president de la Cambra del Llibre explica que "com a mínim intentarem igualar el que vam fer el 2019, vam vendre gairebé 1.600.000 llibres amb una facturació al voltant dels 22 milions d'euros".

Llibreters i floristes podran posar la parada a davant dels establiments ja el dia abans de Sant Jordi.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00